Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-09-2014 15:08)FireGifts.pl napisał(a): Po co pisać do kogo poszły nagrody i robić sobie dodatkową pracę? Logiczne jest,że wysyłamy zaległe nagrody od najstarszych. Poza tym po zalogowaniu się na stronę pojawi się odpowiedni komunikat jak nagroda została wysłana.
Tak, a potem znów tysiące tematów
"Nie dostałem jeszcze nagrody" Odpiszesz na to ojć przepraszamy nie wysłaliśmy! Dostarczymy kurierem. ;D
A jakieś plany z II filar ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2014 18:55 przez Zordi.)
(01-10-2014 10:28)xavi512 napisał(a): Czyli została wysłana wczoraj pierwsza tura nagród?
dzisiaj poszła
(01-10-2014 12:36)WydziałŚledczy napisał(a): kiedy pojawi się więcej niż te 3 marne aukcję? :/ dawanie co jakiś czas aukcji to nie jest dobre rozwiązanie
Na allegro też masz nagle 50 aukcji? Stopniowo dodajemy.
(01-10-2014 10:28)xavi512 napisał(a): Czyli została wysłana wczoraj pierwsza tura nagród?
dzisiaj poszła
(01-10-2014 12:36)WydziałŚledczy napisał(a): kiedy pojawi się więcej niż te 3 marne aukcję? :/ dawanie co jakiś czas aukcji to nie jest dobre rozwiązanie
Na allegro też masz nagle 50 aukcji? Stopniowo dodajemy.
porównujesz allegro do fg? Zuhsm jak dawał aukcje to nie Aż 3 tylko kilkanaście.
(01-10-2014 16:51)evenixx napisał(a): A ja mam pytanie kto jest teraz adminem firegifts bo jak patrzyłem ostatnio to widziałem że serwis nie został sprzedany ?