Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: MyLead.pl - Subskrypcje SMS ! Brakuje Ci kasy ? Zacznij zarabiać razem z nami !
Gdybyśmy chcieli się zwinąć to polityka naszej działalności byłaby zupełnie inna
Stawka na start 6 lub 7 zł . Wypłatę pewnie byś dostał po tygodniu (przez jakiś czas oczywiście ) a programy byłyby bardzo mocno konwertujące i słabo zgodne z prawem. Niestety takie rzeczy nie tutaj..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2014 16:00 przez MyLead.pl.)
RE: MyLead.pl - Subskrypcje SMS ! Brakuje Ci kasy ? Zacznij zarabiać razem z nami !
(04-07-2014 15:18)MatiMaister napisał(a): Weź no ktoś wklej screeny, albo linki do programów, bo nie chce mi się rejestrować, jak piszecie, że taka lipa.
Hmm... Piszą tutaj, że lipa etc. A patrząc po programach to nie jest źle. MyLead może się okazać bardzo ciekawą alternatywą, jeśli chodzi o rynek Sub SMS. Ja jednak zostanę w FireSub, bo jak dotąd nie mogę powiedzieć na nich złego słowa - Dobry support, terminowi, dobrze się tam pracuje. Może to jest właśnie droga do sukcesu.
(04-07-2014 15:34)Twister92 napisał(a): Hmm... Piszą tutaj, że lipa etc. A patrząc po programach to nie jest źle. MyLead może się okazać bardzo ciekawą alternatywą, jeśli chodzi o rynek Sub SMS. Ja jednak zostanę w FireSub, bo jak dotąd nie mogę powiedzieć na nich złego słowa - Dobry support, terminowi, dobrze się tam pracuje. Może to jest właśnie droga do sukcesu.
Bądźmy dobrej myśli. "Nie szata zdobi człowieka". Freebiz też nie powala grafiką a jest jednym z lepszych serwisów tego typu.
Życzę powodzenia w rozwoju serwisu. Na wnioski przyjdzie jeszcze czas.
(04-07-2014 15:33)Szaman1644 napisał(a): 50% programów wygląda dobrze, jednak druga połowa dość prosta, wygląd odstrasza, ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej
Te słabsze programy poprawimy na dniach.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2014 16:01 przez MyLead.pl.)