Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja proponuję wypłatę np. zrobić przez http://www.bluecash.pl coś ala szybkie płatności np. koszt - 5 PLN bluecash.pl a realizacja takiego przelewu np. 15 PLN dla Was (max. do 12h realizacja). Zawsze zarobicie wy a ludzie w weekend mogli by uzyskać $ od Was Jak ktoś byłby zadowolony tym POMYSŁEM, proszę pisać w temacie, że popiera inicjatywę
EFORSO: Czy planujecie zrobić jakieś v.2 serwisu? Nie musi być całość przerobiona, ale chociaż żeby statystyki były dokładniejsze, bo teraz ciężko się połapać czasami.
Czy tylko ja chciałbym żeby był pp video coś jak jutub albo dailymotion? Teraz jeden pp jest pod pełne filmy widać reklamy innych pełnych filmów a drugi to stream i jest napisane ile ludzi ogląda transmisję.