Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
odkąd pamiętam, a jestem tu od ponad roku, to cały czas z tym BB są problemy i pisze się o tym, że nie wypłacają. Pamiętam jak na początku kilka osób mi proponowało pomoc, by w to wejść i zapewniano mnie że na 100% to bezpieczny sposób i na pewno na tym zarobię miliony. Miałem nosa, że jednak w to nie wszedłem
Co do BB - po "blackout" w celu zachowania konta będziesz musiał wpłacić haracz o wartości 10$ aby BB upewniło się, że nadal jesteś zainteresowany zarabianiem góry szmalu hie hie
Pamiętam jak na początku mojej bytności na forum ktoś z forumowiczow namiętnie namawiał mnie na BB twierdząc, że to hiper extra super pewny biznes Jak dobrze, że nie dałem się w to wciągnąć. Teraz pewnie też bym miał kilka tysięcy WIRTUALNYCH dolarów