Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No i pięknie, CreepyUploader jest jedną z wielu osób które zarabiają porządnie Nie pytajcie go lepiej jakie miał początki, bo jest jednym z wielu przykładów że codzienna praca daje efekty, w postaci dalszego automatu przez najbliższy czas. Ale co tu się rozpisywać, kto zechce ten dołączy do naszej poleconej społeczności (czyt. forum dla poleconych)
No troszkę byłem niecierpliwy na poczatku ale ile myślę 1,5 miesiąca i zacząłem już poważne pieniadzę zarabiać :] teraz mogę na automacie spokojnie wyciskać duże pieniadze
Rozekrr jak powiesz mi jak najefektywniej i najlepiej zrobić bloga
To zarejestruje się z twojego refa bo narazie nwm jak ogarnąć bloga
Wysłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2013 18:56 przez damin14.)
Napiszę jeszcze raz, bo chyba nie każdy czyta cały temat. Jeżeli ktoś chce podjąć współpracę, to nie piszcie do mnie na PW tylko na e-mail [email protected]
Tam mam ciągłość wiadomości i jest łatwiej.
Kilka e-maili na początek, potem działasz z metodami i narzędziami z mojego forum dla poleconych.
Przypominam również że pisząc do mnie musisz posiadać już gotowy blog do pracy, na wykupionej domenie (nie żadne blogspoty, wordpressy...).
Jak każdy się wypowiedział to może i ja się wypowiem? Z rozekrriem pracuje się bardzo miło i pozytywnie, podaje wiele sposobów jak wypromować Nasze nisze, jak udoskonalić bloga. Dzięki niemu niedawno pojawił się w galerii smartphone Samsung Galaxy S3 za kaskę z PPA. Pamiętaj, pracować trzeba codziennie, a nie przez kilka dni.
Na marginesie - rozekrr jest jak matka... matka każe posprzątać w pokoju w tej chwili, a rozekrr każe dodawać posty w tej chwili.