Sprawdź:
@asiorek, nie ma problemu, jeśli chcesz to Ci przedstawie oferte na PW, z tego co piszesz sam jesteś ich partnerem biznesowym, nie dystrubutorem tylko partnerem biznesowym bo dystrubutorem to możesz być na stacji paliwowej

przynajmniej mi się kojarzy słowo ''dystrybutor'' z tym
Jeśli chcesz mieć grupe odbiorców i przede wszystkim fajną kase z tego to wiedza w FM jest bardzo potrzebna, uczestnicz w videokonferencjach, poznawaj ich nowe produkty i oferty, bez tego będzie ciężko się tobie wybić, zapoznać klientów produktami.......chyba że chcesz mnie sprawdzić, w sumie to nie ma sensu z jednego prostego powodu, uczysz się na własnych błedach, zresztą jest sporo materiałów które dadzą Ci ową wiedze, ich specjalny plan motywacyjny jest stopniem osiagnięcia swoich sukcesów w tym biznesie.
@dastingo W FM Group nie ma takiego czegos jak piramida, współpracując z firmą i przede wszystkim rozwijając się w roli ''partnera biznesowego'' zyskujesz pieniędze, wiedze, edukujesz się pod względem biznesowym, w FM budujesz własną tak zwaną ''sieć konsumencką'' która zaczyna się od pierwszego po trzeci plan marketingowy.
Kolejna sprawa, jest plan ''Mercedesem po Sukces'' mercedes jest twój, owszem, istnieje pewne ryzyko niedogodzeń pod tym względem, ale jaki sens zrywania/zaprzestania pracy i współpracy z FM skoro doszedłeś do poziomu w którym odbierasz auto prestiżowej marki?
@pull sam zarabiam, albowiem to jaki mam z tego procent pozostawie dla siebie

nie dyskutuje się o tym z klientami

klient zamawia a ja mu produkt dostarczam.