Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zythus jeżeli by podnieśli ceny ale dali nowe sposoby na PTZ to ja nie mam nic przeciwko ^^
A co do jutra no trochę mnie poniosło xD A Ci co nie mają Z-Listy niech się nie martwią.
My wejdziemy, zgarniemy, stracimy PTZ. A wy na restocku elegancko bum
kurcze, jakoś jestem pesymistycznie nastawiony... taki sklep jak sobie marzycie to by ich chyba spłukał ... myślę, że nagrody podrożeją minimum 4 x a na 95% nawet i do 8x
może i one podrożeją, ale będzie więcej możliwości zdobywania ptz, a co za tym idzie, że my będziemy mieć więcej PTZ, a oni znacznie więcej $$ ( przykład: w USA, Kanadzie i chyba UK ( nie jestem pewien na 100% ) pokazują się reklamy przed filmikami, dajmy na to jeden filmik 1$, jest ich 300+, czyli za jednego użytkownika z tych rejonów dostają krocie )