Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
NkSender ---- Szybki Z-lister

Autor Wiadomość
RE: NkSender ---- Szybki Z-lister
Sprawdź:
(13-03-2010 04:09)tactlessczak27 napisał(a):  ja wysłałem 25 tyś wiadomości ale chciałem 200tys ale się mi anulowało niechcąco.A w ciągu 1 dnia zdobyłem 6 typów na lockerz

Ile to wysyłałeśRolleyesRolleyes?? Jestes pr0!
Strasznie wolno to się wysyła, no ale trudno, jak na razie dostałem tylko 3 wiadomości typu "wal się"

a wysłałem około 500 zaproszeń.
kurna ale jaja wysłałem te zasrane zaproszenia, ale czarn000 to widzę ;(
panowie, a ja nie mogę wysyłać (nksedner nie ładuje znajomych), możecie wspomóc wysyłając mi parę wiadomości ??
Już to nie działa panowie ..
Tak widać , wam że to się wysyła lecz wiadomości nie zostaną dostarczone do odbiorców .
A widziecie , że zostały wysłane na NK .
Mi to działa, na NK widać, że wysłałem ponad 30 stron tego :O

Czyli jest ok.
nie radzę tak ostro wysyłać bo się burzą
(tak było w moim przypadku)
i przez to konto usunąłem
sukces czy postęp świadczy o tym ile zostało wysłanych wiadomości.????
A slyszaliscie o grupce osob, ktore spamowaly na nk swoją stronę i swoim skryptem, a pozniej ich nk do sądu pozwala? Bo reklamowli sie bez ich zgody. (wygrala sprawe)
Więc nie radze tak przesadzac z tymi wiadomosciami.
Wysłałem do około 500 osób i kilka osób wpisało swoje maile, tylko chyba nie umieją się zarejestrować, czyli gówno z tego mam ...
Odpowiedz