Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS
Witam. Pomoże ktoś z aktywacją konta na Scatter ?
Uruchomiłem jak w opisie. Przy weryfikacji konta, wywala błąd adresu,że jest nieodpowiedni. Próbuję przelać z giełdy Bittrex.
Żyje tutaj ktoś?? Pytanie, chciałem dokupić PGL, wcześniej kupowałem przez eosdaq.com ale coś nie pyka tam CoinExchange się zamyka. Gdzie wymieniacie ???
Prospectors WAX-P rusza 4 grudnia, także będzie można zacząć od początku na równi z innymi zapytam jeszcze raz wymienia ktoś eos na pgl? jak tak to gdzie teraz???
Mnie wkurza że nie wiem jak wymienić EOS na PGL jak narazie, przez to musiałem odpuścić jedną działkę. Te strony co wiedziałem albo się zamknęły albo chyba padły. Może na Jukonie będzie lepiej
Sokół89
Spróbuj tak:
Dodajesz to przeglądarki dodatek MetaTask, robisz konto i doładowujesz etherium.
Klikasz na Add token -> Custom token
Dodajesz adres kontraktu z PGL: https://etherscan.io/token/0x089a6d83282...3fa6c1cac2
Reszta powinna się dodać.