Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-12-2017 19:57)damian1313 napisał(a): Widzę, że kolega korzysta z IQ option również. Na razie najwięcej ile wypłaciłem to kwota 500zł(wypłaca co tydzień mniej więcej), a jak to wygląda w przypadku większych kwot? Nie ma z tym żadnego problemu? Niedługo planuje zwiększyć stawkę i wypłacać nieco więcej, więc przydałaby się taka informacja.
Jak pisalem powyzej to moje pierwsze zagrania na tej platformie ,jeszcze nie wyplacalem nic ,ale z opini wynika ze to dobry broker,myle ze niepowinno byc problemu z wyplata wiekszych kwot.
(11-12-2017 19:57)damian1313 napisał(a): Widzę, że kolega korzysta z IQ option również. Na razie najwięcej ile wypłaciłem to kwota 500zł(wypłaca co tydzień mniej więcej), a jak to wygląda w przypadku większych kwot? Nie ma z tym żadnego problemu? Niedługo planuje zwiększyć stawkę i wypłacać nieco więcej, więc przydałaby się taka informacja.