Co z tymi Opcjami? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Co z tymi Opcjami? (/Temat-Co-z-tymi-Opcjami-151475) |
Co z tymi Opcjami? - xela94 - 11-10-2017 16:41 Od dłuższego czasu nic się nie dzieje na tematyce OB. Wszyscy zdążyli stracić nadzieje wraz z depozytem? A może robią na tym taka kasę, że już nie mają potrzeby wchodzić na forum? 2 Ludzie piszcie jak wam idzie! RE: Co z tymi Opcjami? - Krakersik - 11-10-2017 18:17 Szczerze? Na razie tylko etat, brak dobrych strategii ...albo gracz ze mnie kiepski Ale nadal myślę o tym RE: Co z tymi Opcjami? - xela94 - 11-10-2017 22:27 (11-10-2017 18:17)Krakersik napisał(a): Szczerze? Na razie tylko etat, brak dobrych strategii ...albo gracz ze mnie kiepski Ale nadal myślę o tym W takim razie trzeba szlifować umiejętności zeby zwiekszyc swoje matematyczne szanse na ugranie czegoś, bo bez tych umiejetnosci to czysty hazard. 2 Jak potrzebujesz wiedzy to polecam Mattoption. Prowadzi strone oraz kanał na yt, bardzo dobrze tłumaczy, świetnie się go słucha. A strategia też się u niego znajdzie RE: Co z tymi Opcjami? - Captain - 11-10-2017 22:30 Szczerze już to już lepiej te pieniądze zainwestować w jakiś revshare zamiast bawić się w opcje binarne czy forexy. Bo w revshare mając doświadczenie można ogromnie zminimalizować ryzyko wtopy i straty kasy, a w opcjach i forexach nawet z doświadczeniem to wciąż hazard. Trochę mniejszy niż bez doświadczenia ale nadal. RE: Co z tymi Opcjami? - Zaperr44 - 11-10-2017 22:41 Ja mam swój pierwszy wyzerowany depozyt za sobą I o dziwo wyszedłem na zero,wypłaciłem zainwestowaną kwotę więc nie jestem stratny na razie zbieram wiedzę, testuje strategie i wracam po przerwie ^@[Captain] Ale żeby inwestować w revshare też trzeba się na tym znać, wiedziec do jakiego programu wejść,ocenić, czy jest dobra pora na inwestycje, czy może jest już za późno lub tez w której chwili z niego wyjsc żeby nie być stratnym.W internecie każdy zarobek wiąże się z ryzykiem. RE: Co z tymi Opcjami? - xela94 - 13-10-2017 14:15 (11-10-2017 22:41)Zaperr44 napisał(a): Ja mam swój pierwszy wyzerowany depozyt za sobą I o dziwo wyszedłem na zero,wypłaciłem zainwestowaną kwotę więc nie jestem stratny na razie zbieram wiedzę, testuje strategie i wracam po przerwie Ucz się ucz W końcu są ludzie, którzy regularnie zarabiają z OB Dlatego twierdzę, że OB to matematyka, a nie czysty hazard Chyba każda dziedzina wymaga wiedzy, żeby zarabiać. 2 RE: Co z tymi Opcjami? - adilat92 - 13-10-2017 19:58 xela94 a Tobie jak idzie gra z pomocą Matta? RE: Co z tymi Opcjami? - xela94 - 13-11-2017 18:13 (13-10-2017 19:58)adilat92 napisał(a): xela94 a Tobie jak idzie gra z pomocą Matta? Nauka nauka no i jeszcze raz nauka. PA, formacje itd. Oprócz tego kupiłem jedną ze strategii Matta. Cały czas ja testuje. Wygląda obiecująco. Wiele ludzi z którymi pisałem twierdzi, że z tą strategią regularnie zarabia. Oczywiście siedzą w OB już dłuższy czas i nie polegają tylko i wyłącznie na strategii. Dlatego mają wyniki RE: Co z tymi Opcjami? - adilat92 - 17-11-2017 21:25 Ja 100dolców przerypałem na opcjach to nie jest takie łatwe jak sie wydaje, mam nadzieję, że w przyszłości te pieniążki + odpowiedni procent wróci do mnie. RE: Co z tymi Opcjami? - gibon21 - 18-11-2017 15:28 |