Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-03-2017 14:15)radek310 napisał(a): Temat bardzo Ciekawy. Pewnie w to wejdę w najgorszym przypadku zostaną mi produkty które i tak planowałem zamówić na ali Pytanko mam takie. Jaki są formy płatności na ali i czy są jakieś prowizje związane z przelewami??
(05-03-2017 14:15)radek310 napisał(a): Temat bardzo Ciekawy. Pewnie w to wejdę w najgorszym przypadku zostaną mi produkty które i tak planowałem zamówić na ali Pytanko mam takie. Jaki są formy płatności na ali i czy są jakieś prowizje związane z przelewami??
Przelewy24, karty kredytowe, WebMoney, Western Union, QIWI. Przelewy24 biorą chyba najmniejszą prowizję, za telefon który kosztował 750zł przez Przelewy24 zapłaciłem 758zł jedynie.
Tak jak kiedyś już pisałem, zarabianie na EPN nie jest rzeczą pewną, raz zarobisz 2$ a raz 21 z paru wejść.
Idealnym przykładem jest dzisiejszy dzień, jest 10 rano a ja mam już na konice +21$
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2017 09:57 przez bestek112.)
(25-03-2017 10:36)NeedDolar napisał(a): Masz rację, że zarabianie w EPN nie jest rzeczą pewną, tak samo jak to, że ta kwota będzie możliwa do wypłaty
Nie mniej jednak śledzę Twój dziennik i śledzę postępy powodzenia
Dlaczego ma nie być do wypłaty? Aktualnie trzy wypłaty za mną. Wiem że zawsze jest jakieś ryzyko ale nie zapominajmy że to są pieniądze z internetu Niemniej jednak, trzeba być dobrej myśli!