Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z tego co zobaczyłem na mapie, w Małogoszczy jest kilka sklepów, w tym również Biedronka (przed wjazdem do miasta od strony ptaszyńca). Ogólnie z ośrodka do miasta jest ok 7km, a w razie braku sklepów 24h jest jeszcze Orlen
Admin warto dopytać o te sztuśce i inne podstawowe rzeczy jak np kubki, noże mikser zmywarka ? pralka ;p tv ? nie wiem ręczniki czy jakiś koc, kołdra itp ? papier toaletowy 2
Sklepy w Małogoszczu są, Biedronka za skrzyżowaniem po lewej stronie. W Bocheńcu sklep jest za mostem po lewej stronie. Do Chęcin nie daleko, jest Biedronka, Delikatesy Centrum i Dino no i oczywiście inne sklepy. Nie trzeba pchać się do Kielc po zakupy. W lesie można narwać jagód i poziomek także z głodu nie umrzecie
(14-06-2016 22:02)goblinX napisał(a): Sklepy w Małogoszczu są, Biedronka za skrzyżowaniem po lewej stronie. W Bocheńcu sklep jest za mostem po lewej stronie. Do Chęcin nie daleko, jest Biedronka, Delikatesy Centrum i Dino no i oczywiście inne sklepy. Nie trzeba pchać się do Kielc po zakupy. W lesie można narwać jagód i poziomek także z głodu nie umrzecie
Przy okazji szyszek, suchej trawy do rozpalania ognia, patyki, zapolować na jakąś zwierzynę 2
Kaspirek z żoną prawdopodobnie z nami się zabiera. Jakby ktoś leciał od strony Wawy koło 15-16 to można się spiknąć i jechać razem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2016 08:27 przez DDK.)
(14-06-2016 21:13)nitram napisał(a): @[Admin] warto dopytać o te sztuśce i inne podstawowe rzeczy jak np kubki, noże mikser zmywarka ? pralka ;p tv ? nie wiem ręczniki czy jakiś koc, kołdra itp ? papier toaletowy 2
(14-06-2016 22:02)goblinX napisał(a): Sklepy w Małogoszczu są, Biedronka za skrzyżowaniem po lewej stronie. W Bocheńcu sklep jest za mostem po lewej stronie. Do Chęcin nie daleko, jest Biedronka, Delikatesy Centrum i Dino no i oczywiście inne sklepy. Nie trzeba pchać się do Kielc po zakupy. W lesie można narwać jagód i poziomek także z głodu nie umrzecie
Liśćmi babki będziecie się podcierać
Życzę udanego zlotu!
W tym roku nie dam rady przyjechać, ale bardzo chciałam.
Może za rok się uda. Fajnie by było gdyby bliżej śląska udało się zrobić kolejny zlot. Miłej zabawy.
(14-06-2016 21:13)nitram napisał(a): @[Admin] warto dopytać o te sztuśce i inne podstawowe rzeczy jak np kubki, noże mikser zmywarka ? pralka ;p tv ? nie wiem ręczniki czy jakiś koc, kołdra itp ? papier toaletowy 2
Życzę udanego zlotu!
Może za rok się uda. Fajnie by było gdyby bliżej śląska udało się zrobić kolejny zlot. Miłej zabawy.
Życzę udanego zlotu!
Ooo to mi się z inną lokalizacją pomyliło .
Ja i tak w de siedzę na razie, także niestety w tym roku nie dam rady.
Jakieś foto/filmik dajcie na forum po zlocie, żeby zobaczyć jak się bawiliście .
(14-06-2016 21:13)nitram napisał(a): Admin warto dopytać o te sztuśce i inne podstawowe rzeczy jak np kubki, noże mikser zmywarka ? pralka ;p tv ? nie wiem ręczniki czy jakiś koc, kołdra itp ? papier toaletowy 2
Życzę udanego zlotu!
Ooo to mi się z inną lokalizacją pomyliło .
Ja i tak w de siedzę na razie, także niestety w tym roku nie dam rady.
Jakieś foto/filmik dajcie na forum po zlocie, żeby zobaczyć jak się bawiliście .
Xiaomi Yi do filmików w planie zakupu, Admin ma GoPro. Będzie co oglądać ^^
dzwoniłem i dopytałem czy musimy się zaopatrzyć w jakieś sztućce, czajniki etc. właściciel powiedział że domyślnie nie ma ale wszystko mogą dostarczyć, od sztućców, czajników po lodówkę