Dzień 13
ClixSense
$3.32/$2.75
Doszła skromna wypłata czyli $11.68.
Miałem dzisiaj w planach zacząć trochę podciągać miesięczną średnią jednak wieczorem nie zliczało mi tasków. Przed chwilą sprawdzałem i już wszystko wróciło do normy, ale jakoś już nie mam do tego chęci, postaram się jutro za to zabrać. Mam zamiar robić nawet te taski które są słabo płatne albo te które są jednocześnie i słabo płatne i bardzo czasochłonne, ponieważ już ponad $9 brakuje mi do średniej na tym etapie do wyznaczonego celu.
MXRev$hare
+2 mini adpack 77/100
Chciałbym się wziąć bardziej za promocję serwisu jednak nie mam na razie za bardzo pomysłu jak

Aktualnie szukam jakichś programów, w których dają jakąś kwotę na reklamy na start
adboni
Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj tylko $0.38 ale nie miałem nawet 500 odsłon strony. Szukam programów które pomogą mi zwiększyć ruch na stronie, póki co korzystam z MX, HitLeap oraz EasyHits4U.
Znajomy pokazał mi ciekawy program Traffic2Bittcoin. Już za 0.001 BTC otrzymujemy 10 tysięcy wyświetleń, a ponad to możemy reklamować sam serwis u siebie na stronie co przynosi nam 30% zwrotu

Jak tylko będę miał jakieś BTC to na pewno wypróbuję

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam
http://traffic2bitcoin.com/index.php?ref=fox9.