Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami!
(30-09-2016 16:18)maniek250 napisał(a): @[Fastlead.pl] Właśnie odkryłem że świetna u was konwersja i mam pytanie jak jest z wypłatami ? tj. ile sie czeka ? ile wypłat można zlecić w miesiącu ?
Wypłaty realizujemy niezwłocznie jeszcze tego samego dnia. Wypłacamy od 50 zł. Poza tym nie ma żadnych ograniczeń
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2016 21:09 przez Fastlead.pl.)
(30-09-2016 16:34)Fastlead.pl napisał(a):
(30-09-2016 16:18)maniek250 napisał(a): @[Fastlead.pl] Właśnie odkryłem że świetna u was konwersja i mam pytanie jak jest z wypłatami ? tj. ile sie czeka ? ile wypłat można zlecić w miesiącu ?
Wypłaty realizujemy niezwłocznie jeszcze tego samego dnia. Wypłacamy od 50 zł. Poza tym nie ma żadnych ograniczeń
popracujcie nad statystykami bo sa ubogie.
fajnie byloby wiedziec co jest lead a co odnowienie.
no i zrodlo by sie przydalo
(02-10-2016 19:20)fusek napisał(a): popracujcie nad statystykami bo sa ubogie.
fajnie byloby wiedziec co jest lead a co odnowienie.
no i zrodlo by sie przydalo
Statystyki są całkiem nieźle rozbudowane. Jeśli masz jakąś wizję na urozmaicenie ich, napisz do nas prywatnie. Przemyślimy Twoją sugestię
Jeśli chodzi o informację, czy wpada lead czy odnowienie. Taka informacja pojawia się w panelu użytkownika w zakładce "Historia zarobków".
Co do źródła, to proponujemy aby przy generowaniu linka opisywać skąd linki czerpią ruch. Bardzo możliwe, że w najbliższym czasie wprowadzimy, aby źródło leadów wyświetlało automatycznie
Po pierwszym dniu jestem zadowolony. Administracja otwarta na propozycje, szybki i sprawny kontakt, szybkie przelewy. Testujac trzy serwisy ten wypadł najlepiej. Jak wszystko się utrzyma w takim stanie jak jest to zostaje tu na dłużej. Na tą chwilę zachęcam wszystkich na fastlead
A tu efekt pracy przez 5h z dnia wczorajszego