Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! » Serwis oferujący subskrypcje sms z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami!
Sprawdź:
Fastlead.pl Właśnie odkryłem że świetna u was konwersja Big Grin i mam pytanie jak jest z wypłatami ? tj. ile sie czeka ? ile wypłat można zlecić w miesiącu ?
Glosy: Fastlead.pl (+1)
(30-09-2016 16:18)maniek250 napisał(a):  @[Fastlead.pl] Właśnie odkryłem że świetna u was konwersja Big Grin i mam pytanie jak jest z wypłatami ? tj. ile sie czeka ? ile wypłat można zlecić w miesiącu ?

Wypłaty realizujemy niezwłocznie jeszcze tego samego dnia. Wypłacamy od 50 zł. Poza tym nie ma żadnych ograniczeń Smile
Glosy: maniek250 (+1)
(30-09-2016 16:34)Fastlead.pl napisał(a):  
(30-09-2016 16:18)maniek250 napisał(a):  @[Fastlead.pl] Właśnie odkryłem że świetna u was konwersja Big Grin i mam pytanie jak jest z wypłatami ? tj. ile sie czeka ? ile wypłat można zlecić w miesiącu ?

Wypłaty realizujemy niezwłocznie jeszcze tego samego dnia. Wypłacamy od 50 zł. Poza tym nie ma żadnych ograniczeń Smile

popracujcie nad statystykami bo sa ubogie.
fajnie byloby wiedziec co jest lead a co odnowienie.
no i zrodlo by sie przydaloWink
(02-10-2016 19:20)fusek napisał(a):  popracujcie nad statystykami bo sa ubogie.
fajnie byloby wiedziec co jest lead a co odnowienie.
no i zrodlo by sie przydaloWink

Statystyki są całkiem nieźle rozbudowane. Jeśli masz jakąś wizję na urozmaicenie ich, napisz do nas prywatnie. Przemyślimy Twoją sugestię Smile

Jeśli chodzi o informację, czy wpada lead czy odnowienie. Taka informacja pojawia się w panelu użytkownika w zakładce "Historia zarobków".

Co do źródła, to proponujemy aby przy generowaniu linka opisywać skąd linki czerpią ruch. Bardzo możliwe, że w najbliższym czasie wprowadzimy, aby źródło leadów wyświetlało automatycznie Wink
Nowe metody rozliczeń!

Chcesz otrzymać przelew natychmiastowo (w zamian za prowizję 5%) lub rozliczyć się na umowę o dzieło?

Od tego tygodnia to możliwe!

Odświeżyliśmy nasz panel rozliczeń, dzięki czemu łatwo i szybko można dokonać wypłaty swoich środków w sposób najbardziej Ci odpowiadający!

Dodatkowo odświeżyliśmy również nasze statystyki - teraz jest nie tylko ładnie, ale i czytelnie!

Zachęcamy do skorzystania z naszej sieci!
Po pierwszym dniu jestem zadowolony. Administracja otwarta na propozycje, szybki i sprawny kontakt, szybkie przelewy. Testujac trzy serwisy ten wypadł najlepiej. Jak wszystko się utrzyma w takim stanie jak jest to zostaje tu na dłużej. Na tą chwilę zachęcam wszystkich na fastlead Wink
A tu efekt pracy przez 5h z dnia wczorajszego
[Obrazek: Screenshot_2016_12_06_10_13_06.png]
Glosy: Fastlead.pl (+1)
@EasY.

Bardzo się cieszymy, że zarejestrowałeś się u nas i zaczynasz działać.

Gratulujemy świetnego wyniku!

Jednocześnie zachęcamy innych do rejestracji i współpracy z nami Smile
Te statystyki wyglądają jak kopia Leadnow i osoba specjalnie rejestrująca się, aby napisać opinie jest tak jakoś trochę podpadająca Tongue
Maciejoss20

Nasze statystyki są ładniejsze Smile
Ktoś korzystał jak na tle konkurencji?
Odpowiedz