Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
RESTOCK RESTOCK RESTOCK

Autor Wiadomość
RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK
Sprawdź:
Kurwa restock mało co mi nie przepadł tyle co 25$ wziołem i nic prawie nie było ale ja sie zemszcze i wezmę coś takiego bardziej sensownego i będę zbierał zapalczywie te PTZ codziennie będę szukał minimum 50 znajomych ale nie wiem czy wcześniej nie wykituj Big Grin
nerwy mnie normalnie zjadły Big Grin
u mnie piszę ciągle że jest rendeption no zaraz się wkur*ie ogarniałem to 22:06 i pisało że jest ciągle rendemption teraz też tak samo
U mnie dokładnie
22:04
się rozpoczął...
rzuciłęm hasło na TS, że jest
I wszystko było na zielono
20 sekund później nie było już PSP ani Wii...
Gdyby autofill był i uzupełnił
TO może bym zgarnął

Wg. mnie za mało było takich nagród jak PSP czy Wii..
po prostu w 20 sekund się rozeszły...
Następny restock mogliby podać kiedy będzie:/ Wszedłem o 23 to już nawet nie pooglądałem co są za nagrody wogóleSad
Ja też troche później weszłem na Lockerz, ale i tak ciesze sie że wygrałem 25dolców na paypal ; )
A brał kiedyś ktoś z was tą nagrode ?? gdzie sie potem wpisuje swój numer konta itd na paypalu może wiecie ??
Oni wysyłają dolary na woje konto paypal, które musi być założone na tym samym emailu co lockerz i tyle. Nic do nich nie piszesz.
Aha dzięki, spoko, czekam na dolary ; )
Tylko nie moge zweryfikować konto na paypalu ;// Czy musze mieć konto zweryfikowane żeby mi przysłali kase ???
Co do lockerz to nie wiem, ale wiem ze ja mam niezweryfikowane to moge płacic i wypłacac kase, wiec moge wszystkoWink
Aha no ok, nie chce mi sie zweryfikować coś z kartą, wiesz pisze mi że mój bank odrzucił mi karte kredytową i nie wiem o co cho ;/ Teraz próbuje zweryfikować z tym rachunkiem, żeby sie tylko udało bo mi 3dychy odciągną ;/
ja mam niezeryfikowane i nie chce mi sie kombinowac, konta zalozylem wczoraj wieczorem na szybko po wygraniuWink
Ale kasa dochodzi i wszystko jest OK, wiec sie nie martwie czy dojdzieWink
Wątek zamknięty