Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: full2000 - Dziennik Pracy PPI + Świetna Inwestycja !
(17-06-2016 18:59)Darken napisał(a): Hej, możesz mi powiedzieć jak dodać np. banner z Hashocean. Ile razy próbuje to zawsze wyświetla mi zły rozmiar banneru....
W MX oczywiście.
Należy przerobić rozmiar bannera hashocean na akceptowany w mxrevshare,
tam jest napisane jaki to ma być...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2016 19:11 przez full2000.)
Witam, z racji coraz mniejszej ilości wolnego czasu jestem zmuszony zaprzestać udzielania „pomocy” nowym osobom rejestrującym się z mojego polecenia (nie dot. programów revshare). Nie ukrywam że powodem takiej decyzji jest także brak większej opłacalności prowadzenia takich działań. Pisząc prościej - dużo lepiej skupić się na zarabianiu, niż nauczać i liczyć na zarobki poleconych. Oczywiście będę udzielał odpowiedzi osobom, które do tej pory zarejestrowały się z mojego reflinku. Wszystkich pozostałych zapraszam do poradników. Dziękuję za dotychczasową współpracę !
(22-06-2016 08:41)full2000 napisał(a): Witam, z racji coraz mniejszej ilości wolnego czasu jestem zmuszony zaprzestać udzielania „pomocy” nowym osobom rejestrującym się z mojego polecenia (nie dot. programów revshare). Nie ukrywam że powodem takiej decyzji jest także brak większej opłacalności prowadzenia takich działań. Pisząc prościej - dużo lepiej skupić się na zarabianiu, niż nauczać i liczyć na zarobki poleconych. Oczywiście będę udzielał odpowiedzi osobom, które do tej pory zarejestrowały się z mojego reflinku. Wszystkich pozostałych zapraszam do poradników. Dziękuję za dotychczasową współpracę !
Myślę, że to właściwe posunięcie Możesż pochwalić się wynikami finansowymi z mentorowania ? Jeśli chodzi o moje grupy, to żadna tajemnica : http://getpaid20.pl/artykul/podsumowanie...poleconym/ . Ciekaw jestem jak to wygląda w PPI
(22-06-2016 11:52)mysc napisał(a):
(22-06-2016 08:41)full2000 napisał(a): Witam, z racji coraz mniejszej ilości wolnego czasu jestem zmuszony zaprzestać udzielania „pomocy” nowym osobom rejestrującym się z mojego polecenia (nie dot. programów revshare). Nie ukrywam że powodem takiej decyzji jest także brak większej opłacalności prowadzenia takich działań. Pisząc prościej - dużo lepiej skupić się na zarabianiu, niż nauczać i liczyć na zarobki poleconych. Oczywiście będę udzielał odpowiedzi osobom, które do tej pory zarejestrowały się z mojego reflinku. Wszystkich pozostałych zapraszam do poradników. Dziękuję za dotychczasową współpracę !
Myślę, że to właściwe posunięcie Możesż pochwalić się wynikami finansowymi z mentorowania ? Jeśli chodzi o moje grupy, to żadna tajemnica : http://getpaid20.pl/artykul/podsumowanie...poleconym/ . Ciekaw jestem jak to wygląda w PPI