Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.*
Sprawdź:
Ciekaw jestem kiedy przejedziesz się na swojej "dobroci"...pewnie jak dojdą Cię słuchy, że Twój skrypt/pomysł jest w dziale sprzedam za 10 zł jako autorska rzecz
(23-03-2016 22:42)vasaki napisał(a): Dział Elity, dodawał Klin.
Osoby które będą potrafiły go uzyć tak by sposób się nie wypalił będą potrafiły go wyszukać.
Tak, tak a myślisz że ludzie w elicie to są inni niż normalni earnerzy ? są lepsi ?
Ani ja ani nikt inny tego nie powiedział.
Po prostu sposoby/metody wrzucane publicznie bardzo szybko się wypalają ze względu na brak umiejętności uzywania ich przez sporą grupę osób.
(23-03-2016 23:02)vasaki napisał(a): Ani ja ani nikt inny tego nie powiedział.
Po prostu sposoby/metody wrzucane publicznie bardzo szybko się wypalają ze względu na brak umiejętności uzywania ich przez sporą grupę osób.
brak umiejętności czy może zbyt częste ich nadużywanie ? moim zdaniem to nie fair, że banda baranów nie potrafi myśleć głową i nadużywają skryptów oraz metod by raz zarobić 50 zł niż stworzyć długotrwały zarobek ja to rozumiem, lecz to nie fair czemu ktoś z elity ma czuć się lepszy...
btw, może uruchomisz sprzedaż takich skryptów (dla ogarniętych earnerów nie dla gimbusów, oczywiście przeprowadzając weryfikację) ? chętnie zakupię