Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne?

Autor Wiadomość
RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne?
Sprawdź:
(19-06-2015 12:02)DDK napisał(a):  Miałbym 3 miejsca w aucie jak ktoś chętny Big Grin ( Siedlce -> Lublin )

To prawdopodobnie rezerwuj miejsce dla 2 osób Tongue

@[Admin] - może wygodniej by było zrobić prostą ankietę, formularz kto by się pisał i gdzie na wyjazd?

Na przykład poprzez program -> https://www.google.pl/intl/pl/forms/about/

No i baner informacyjny albo nawet przypięta informacja na górze forum.

Czasu coraz mniej, więc fajniej by było to wczesniej zarezerwować.

[Obrazek: giphy.gif]
Ja się piszę! Smile Jak ktoś z okolic Wwy to w aucie 3 miejsca by się znalazły. Smile
2 Heart

a bez lipy jak bym kobietę zabrał? nie puści mnie samego Big Grin Big Grin
No ja też bym wziął, tylko sie zastanawiam czy to nie będzie zbędny balast, drewna się do lasu nie bierze Jerk2
Glosy: piotrekprorok (+1), Golona (+1), Kacpersky12 (+1), RedZZueR (+1), Admin (+10), Twister92 (+1)
(19-06-2015 15:24)daniel42na napisał(a):  No ja też bym wziął, tylko sie zastanawiam czy to nie będzie zbędny balast, drewna się do lasu nie bierze Jerk2

Liczyłem,że przykopcisz ze swoim przyjacielem forumowym i obalisz flaszeczkę bądź 4,ale jak wolisz kobietę...UndecidedBig Grin
Gdyby ktoś jechał drogą krajową nr. 17 od strony Warszawy to chętnie bym się z nim zabrał, bo na własną rękę jechanie tyle km samochodem jest bez sensu Smile
Ale to się nie wyklucza.
Glosy: piotrekprorok (+1)
(19-06-2015 15:24)daniel42na napisał(a):  No ja też bym wziął, tylko sie zastanawiam czy to nie będzie zbędny balast, drewna się do lasu nie bierze Jerk2

Jak będzie zbędny balast dla Ciebie to z pewnością znajdą inni na Twoje miejsce, którzy przygarną, no chyba że jest ruda, to już będzie problem Jerk

[Obrazek: giphy.gif]
Z opinii osób z którymi przechatowałem shoutbox wychodzi największe zaintersowanie moją propozycją dlatego na nią sądzę że najlepiej będzie się zdecydować na ten termin 18-19 lipiec. Jutro ogarnę świeży temat ze zbiórkami i listą osób które się pojawią, każdy będzie mógł się tam zapoznać z tematem powtórnie i zapisać.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
(19-06-2015 17:23)Admin napisał(a):  Z opinii osób z którymi przechatowałem shoutbox wychodzi największe zaintersowanie moją propozycją dlatego na nią sądzę że najlepiej będzie się zdecydować na ten termin 18-19 czerwiec. Jutro ogarnę świeży temat ze zbiórkami i listą osób które się pojawią, każdy będzie mógł się tam zapoznać z tematem powtórnie i zapisać.

Chyba lipiec Smile

Admin dodał notatkę do tego postu 19-06-2015 17:36 ponieważ:

racjaTongue poprawiłem Smile

Odpowiedz