Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-12-2009 22:56)Hrystek napisał(a): Ja nie mam żadnego. Pytam się kolegów czy chcą zaproszenie czy nie. Lecz ten sposób chyba jest zły bo mam tylko 4 znajomych i 232 PTZ. Kiedyś założę konto na nk i spróbuje pospamować zaproszeniami.
najlepiej to wszystko opisac i wyslac wiadomosc na poszkole albo na nk ja tak robie narazie i jest ok
"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
mój sposób to wysyłanie wiadomości do kolegów którym mówię żeby zrobili 2 konta i mam podwójne zaproszenie tylko że jeszcze mi nie nalicza punktów nie wiem czemu ani nie dodaje do z-list ale w końcu to może naprawią
ja znajduję ludzi którzy posiadają kilka emailów, nie mają czasu bawić się w lockerz i proszę ich o zrobienie kont na wszystkich emailach i tyle poza tym polecam oglądanie tematów o lockerz na dw, gdyż tam ludzie często proszą o zaproszenia
Ja od około 5 lat używam komunikatora Xfire gdyż jestem zapalonym graczem gier online. Przez te pare lat udało się zebrać troche znajomych . Więc sprawa była prosta napisałem zachęcający tekst w polskim i angielskim języku i wysyłam każdemu. Jak narazie idzie niezle