(05-01-2015 07:05)Komet napisał(a): Koniec tego tematu i prosze cie o dalsze nie wylewanie zali w moim watku,
Wiesz co? Może i ja mam pewien problem... Tylko mam do niego prawo, gdyż wydałem 77 zł i liczyłem na trochę więcej istotnej i ciekawej wiedzy (dla porównania poradnik
szykiryki kosztował bodajże 80 zł i KROK PO KROKU wytłumaczone było jak można zacząć zarabiać OD RAZU większe pieniądze), a jej nie otrzymałem i MAM PRAWO DO PODZIELENIA SIĘ WŁASNĄ OPINIĄ W TEMACIE (w końcu prosiłeś o nią na PW).
Za to Ty masz taki problem, że nie dasz sobie nic powiedzieć. Nie potrafisz przyjąć krytyki i zrozumieć, że jak chcesz to wciskać dalej, to dołącz filmik o nazwie "Promocja", uświadom, że mimo masy ludzi odwiedzających ten portal, trzeba promować, pokaż jak promować (nawet bez innowacyjnych metod) i wtedy będziesz miał pełne prawo do wmawiania komuś, że jest debilem tak jak to robisz teraz ze mną (dość kulturalnie jednak, przyznam), bo jak przytoczy takie argumenty jak ja, to faktycznie będzie debilem (gdyż info, o które się czepiam, będzie zawarte w poradniku).
Tak, masz prawo stwierdzić, że widziałem na filmiku co zawiera kurs, jednakże musisz zrozumieć, że zostałem wprowadzony w błąd:
Cytat:Pierwsze dolary można zarobić bardzo szybko, jedyne co jest potrzebne to:
- chęć do stworzenia ciekawej, wyróżniającej się oferty
- konto na Fiverr
- konto na Paypal
- kreatywność
A gdzie jest napisane "czas, który trzeba poświęcić na promocję Gigów"?
Ja akurat posiadam to co wymieniłeś, stworzyłem kreatywną, wyróżniającą się ofertę na Fiverr, konto na PayPal czeka na wypłaty, ale jakoś tak ruchu tam nie ma... Więc gdzie moje pierwsze dolary idąc krok w krok za Twoim opisem?
Wyobraź sobie, że są pewne metody zarobku, gdzie za taką pracę jaką wykonałem, można spokojnie zarobić do 1000 zł. Skoro tak reklamujesz swój produkt, miej świadomość, że mam prawo tego oczekiwać.
Wiedz, że nie jestem skrzeczącym dzieckiem, któremu żal tyłek ściska, że wydało 77 zł. Chcę Ci po prostu uświadomić, że ktoś może się poczuć nieco wprowadzony w błąd. I właśnie czuję się jakbym kupił poradnik w stylu "zarabiaj już dzisiaj 500$ dziennie", w którym nie ma informacji pozwalającej pozyskać klientów. Kupując poradnik, dla mnie najważniejsza jest informacja o sposobach pozyskania klientów, właśnie na tym powinien się skupić poradnik. Podałeś sposoby, jednak nie są one wystarczające.
Moim zdaniem po prostu Twój kurs powinien się nazywać:
"Pasywny dochód na fiverr - obsługa serwisu - 67 gotowych nisz"
a opis wyglądać tak:
"12 filmików, 6 części, pomocne serwisy i kilka wskazówek"
Z tym, że zainteresowanie byłoby dużo mniejsze

Więc nie opłacałoby Ci się to - logiczne.
W skrócie, są osoby które kupiły poradnik i są bardzo zadowolone. Są też takie, które są mniej zadowolone i mają prawo takie być. Dla mnie kurs nie wyczerpał tematu i pozostawił mi dalej wątpliwości (mieszczące się na kilku stronach pdf Twojego poradnika dodatkowego, czyli jednak dużo) i MAM PRAWO MIEĆ TAKIE ZDANIE.
Sprzedając jakąkolwiek usługę, musisz się liczyć z tym, że ktoś może być niezadowolony. Ja się ogromnie zawiodłem i MAM PRAWO WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ. Poza tym czepiam się tylko jednego, BRAKU PODSTAWOWYCH INFORMACJI! Już nawet niech nie będzie żadnych metod promocji, ale chociaż INFORMACJA, ŻE TRZEBA PROMOWAĆ GIGI! Tyle by wystarczyło.
Nie życzę sobie, żebyś mnie beształ i zarzucał mi podejście debila. Wyciągnij wnioski.
Koniec tematu, pozdrawiam