Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
na nowy laptop już zarobiłem, na wakacje w Grecji zarobiłem, na wyjazd do Włoch też zarobiłem
teraz zarabiam na wakacje w przyszłym roku w Barcelonie
Poza tym oczywiście coś tam sobie odkładam z każdej zarobionej kwoty, by mieć na tzw. czarną godzinę. Na razie nie ma tego dużo, ale po 10 latach odkładania będzie już coś konkretnego
30% (tak sądzę) moich zarobków idzie na przyjemności, pozostałe pieniądze odkładam lub inwestuję w biznesy obarczone zerowym ryzykiem. Nie wyjeżdżam, nie kupuję drogiej elektroniki, ubieram się przeciętnie i choć chciałbym usunąć wszystkie "nie", które do tej pory wystąpiły w tym zdaniu, to wiem, że jeszcze nie czas na to.
Zbieram na taki zegarek Postanowiłem, że pierwsze pieniądze jakie uda mi sie zarobić (poważniejsze) przez internet to zainwestuje w zegarek. Pierwszy zarobek nie licząc z YT.
Cena: 1400-1600zł