Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-03-2017 19:16)Qsyownik napisał(a): Pytanie dla użytkowników tej strony, czy także nie macie żadnych zdjęć w najdroższej opcji selekcji zdjęć ? aż taki popyt jest na to ?
Po raz kolejny: Czytajcie temat a później pytajcie. Już 4 razy odpowiadałem na takie pytanie (nie licząc odpowiedzi innych forumowiczów) a 5 to już nawet nie wypada.
2 tysiące obrazków dzisiaj obejrzałem, w statystykach widnieją, w saldzie nie, sam nie wiem czy to będzie zaliczone do wypłaty czy nie, oby w ogóle była ta wypłata. Zobaczy się
zimowe sporty to porażka 2 konta zbanowalem i niech nikt mi niewmowi ze smiga na tym. A co do naliczania dalej lipa w zwyklym 0,5 ciekawe czy nie na darmo
(11-03-2017 21:08)jozz napisał(a): zimowe sporty to porażka 2 konta zbanowalem i niech nikt mi niewmowi ze smiga na tym. A co do naliczania dalej lipa w zwyklym 0,5 ciekawe czy nie na darmo
Dokładnie, masakra. Nie rozumiem na jakiej podstawie oni banują...napisałem do nich w tej sprawie i czekam na odpowiedź. Niech to poprawią bo to jest bezsens