Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy tylko ja mam odblokowane zadanie "Nagrywanie" na koncie, na którym w marcu zleciłem wypłate 102zł?? Sprawdźcie u siebie, bo chyba można dalej nagrywać na tym samym koncie.
(22-04-2013 13:21)ksomix napisał(a): Czy tylko ja mam odblokowane zadanie "Nagrywanie" na koncie, na którym w marcu zleciłem wypłate 102zł?? Sprawdźcie u siebie, bo chyba można dalej nagrywać na tym samym koncie.
Ja pierdole, tak trudno przeczytać z 5-10 ostatnich postów?
Zrozum, że denerwujące jest to jak co chwilę ktoś pyta o coś co było napisane stronę wcześniej. Jak kogoś interesuje ten temat to niech czyta na bieżąco
Ja wszystko rozumiem, sam jakiś miesiąc temu nagrywałem i dużo ludzi cały czas pytało o to samo, mimo, że odpowiedź mieli jak na dłoni. Jak widać popełniłem ten sam błąd
Pragniemy poinformować, że obecnie nasz projekt nagrywania
dobiegł końca i zawieszamy go tymczasowo. Możliwe, że po
okresie wakacyjnym ponownie udostępnimy
Państwu zadania związane z nagrywaniem.
Dziękujemy Państwu za udział w naszym projekcie.
Wszyscy,którzy nagrali minimum 15 minut mowy, zostaną rozliczeni i otrzymają
wynagrodzenie.
Nagrania poniżej 15 minut nie będą nam przydatne na tym etapie. Możliwe, że
osoby
które nagrały się poniżej 15 minut będą mogły dokończyć nagrywanie po wakacjach.
Będziemy na bieżąco weryfikować i rozliczać nagrania
oraz informować Państwa o wypłacie.