Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabianie dużej kasy na akcjach i ankietach! Głównie Mypay.pl!
Mam pytanie co do wypłat czy wypłaty są w każdy poniedziałek? Tzn jeśli zleciłem wczoraj to czy jest szansa że dzis hajs będzie na koncie? I czy admin a jakieś stałe godziny w jakich zleca wypłaty czy jak to wygląda?
(26-06-2017 08:32)fejQ napisał(a): Mam pytanie co do wypłat czy wypłaty są w każdy poniedziałek? Tzn jeśli zleciłem wczoraj to czy jest szansa że dzis hajs będzie na koncie? I czy admin a jakieś stałe godziny w jakich zleca wypłaty czy jak to wygląda?
Wypłaty są różnie robione. Raz w sobotę a raz w poniedziałek. Kasę otrzymasz nawet jak zlecisz wypłatę 20 minut przed jej realizacją
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2017 08:53 przez Pablo1878.)
(26-06-2017 08:29)asiorek napisał(a): O której mniej więcej admin zazwyczaj akcje z weekendu zalicza?
Zauważyłem, że Sobota jest dniem wolnym od zliczania więc dopiero na niedziele wrzucają kumulacje. W inne dni standardowo zliczanie wieczorem, żeby rano wykonywać kolejne akcje.
(26-06-2017 08:35)Pablo1878 napisał(a):
(26-06-2017 08:32)fejQ napisał(a): Mam pytanie co do wypłat czy wypłaty są w każdy poniedziałek? Tzn jeśli zleciłem wczoraj to czy jest szansa że dzis hajs będzie na koncie? I czy admin a jakieś stałe godziny w jakich zleca wypłaty czy jak to wygląda?
Wypłaty są różnie robione. Raz w sobotę a raz w poniedziałek. Kasę otrzymasz nawet jak zlecisz wypłatę 20 minut przed wypłatą.
(26-06-2017 08:39)ItanCash napisał(a):
(26-06-2017 08:29)asiorek napisał(a): O której mniej więcej admin zazwyczaj akcje z weekendu zalicza?
Zauważyłem, że Sobota jest dniem wolnym od zliczania więc dopiero na niedziele wrzucają kumulacje. W inne dni standardowo zliczanie wieczorem, żeby rano wykonywać kolejne akcje.
Słuszna uwaga. Akcje i tak najlepiej wykonywać do południa bo później często limity są wyczerpane.
Możesz sprawdzić czy jestem Twoim poleconym? Jak nie to trudno...
Nick na mypay: smagi1709
Nie mam cię ale zawsze możesz usunąć stare konto i założyć nowe.
(26-06-2017 08:45)fejQ napisał(a):
(26-06-2017 08:35)Pablo1878 napisał(a):
Wypłaty są różnie robione. Raz w sobotę a raz w poniedziałek. Kasę otrzymasz nawet jak zlecisz wypłatę 20 minut przed wypłatą.
Nie mniej jednak w każdym tygodniu wypłata idzie?
Zazwyczaj tak ale czasem trzeba poczekać nieco dłużej. W grudniu 2016 zlecałem kilka wypłat to czekałem miesiąc.
(26-06-2017 08:46)asiorek napisał(a): Czyli sa szanse ze akcje z wczoraj i soboty jeszcze mi zaliczy, czy to co zaliczył t zaliczył a reszta juz nie?
Oj nie mam pojęcia. Napisz na kontakt do mypay to może czegoś się dowiesz.