Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Toomysai: inaczej się niestety nie da
Tylko, że ja przerobiłem te playlisty, gdyż poprzez CSSa usunąłem wszystko na stronie oprócz playera i okienka ile filmików już obejrzałem, a dodatkowo dodałem do przeglądarki wtyczkę Ghostery, by blokowała wszystkie skrypty na stronie, które tylko spowalniają wczytywanie się strony i jakoś śmigam
(14-07-2016 13:03)DzejkobPL napisał(a): Do mnie też dotarła wiadomość... O odrzuceniu zamówienia.
Aa u mnie 100 PSC doszło
(14-07-2016 13:38)Fsociety napisał(a): Toomysai: inaczej się niestety nie da
Tylko, że ja przerobiłem te playlisty, gdyż poprzez CSSa usunąłem wszystko na stronie oprócz playera i okienka ile filmików już obejrzałem, a dodatkowo dodałem do przeglądarki wtyczkę Ghostery, by blokowała wszystkie skrypty na stronie, które tylko spowalniają wczytywanie się strony i jakoś śmigam
Tylko po co tak robić jeśli ja normalnie mam wszystko otwarte w jednym, zminimalizowane i dostaje bez problemu ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2016 13:58 przez supercola.)