Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dokładnie, z tego co widzę na Aliexpress Afillate to jest straszna lipa. Zrobiłem test i 9 na 10 produktów które promuję nie da się dodać. Może i stawka spoko bo aż 8% ale co z tego jak nie można dodać większości produktów. A co do epn to liczę że przeliczą nam te procenty na weekendzie. W sumie to pisali 2 dni temu że zejdzie im to 1-2 dni, czyli niby dzisiaj powinno być już naprawione...
To czy przeliczą to ja się nie martwię, bo na 99,9% wiem że tak (przynajmniej tak przypuszczam). Zresztą dzisiaj na ich fanpage też ludzie pisali bo nie tylko my mamy 3% i epn pisze że będzie to poprawione. Bardziej obawiam się tego co będzie we wrześniu..
(12-08-2017 21:51)ComboThe napisał(a): To czy przeliczą to ja się nie martwię, bo na 99,9% wiem że tak (przynajmniej tak przypuszczam). Zresztą dzisiaj na ich fanpage też ludzie pisali bo nie tylko my mamy 3% i epn pisze że będzie to poprawione. Bardziej obawiam się tego co będzie we wrześniu..
A od grudnia 2017 - 1% na wszystko! Oczywiście żartuję, tylko mam nadzieję, że żaden z Chińczyków z Aliexpress nie zna polskiego i nie czyta tego wątku...
(12-08-2017 21:52)dwa345 napisał(a): Na affiliate wszystko się da zrobić, tyle w temacie.
Ciekawe jak?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2017 07:03 przez Zawadson.)