Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com

Autor Wiadomość
RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com
Sprawdź:
Działa ktoś z oryginalnym programem Aliexpress? Jaki jest tam próg wypłaty i w jaki sposób wypłacane są pieniądze?
(11-08-2017 17:57)LikeIt napisał(a):  Nie ma co płakać Smile
[Obrazek: jgPrVbOnS92L4SKeJHd06w.png]

Ciekawe czy rzeczywiście nam to doliczą i przeliczą bo na razie jest taka klapa że nic nie robić tylko uciekać. Dajcie znać jak wam coś ruszy.
Tylko pamiętajcie, że w Aliexpress Portals nie wszystkie produkty biorą udział w programie afiliacyjnym.
(12-08-2017 06:41)Zawadson napisał(a):  Tylko pamiętajcie, że w Aliexpress Portals nie wszystkie produkty biorą udział w programie afiliacyjnym.

Rozwiniesz temat?
Coś ten epn dzisiaj nie chce działać też tak macie?
EDIT: nvm działa już
Zlicza wam wszystko dzisiaj? zliczyło mi dwa zamowienia i lipa xd
(12-08-2017 12:17)ComboThe napisał(a):  
(12-08-2017 06:41)Zawadson napisał(a):  Tylko pamiętajcie, że w Aliexpress Portals nie wszystkie produkty biorą udział w programie afiliacyjnym.

Rozwiniesz temat?

Nie wszystkie linki przerobisz na reflinki. Gdzieś czytałem, że nie można zarabiać na replikach czy podróbkach. Dosyć często mi się to przytrafiało, że nie mogłem zrobić reflinka. Zresztą kiedyś o tym wspominałem. Teraz niestety nie ma praktycznie innego programu afiliacyjnego jak Aliexpress Portals, gdzie prowizje są na znośnym poziomie. To nie przypadek, że Aliexpress kazał obniżyć prowizje na epn.bz i Admitad, a u siebie nic nie zmienił.
Komuś już poprawili stawkę z 3% na 6,7%? Bo trochę ból w kieszeni...
[Obrazek: QLkBQRIlRaOxbY_u7Qf4Tg.png]
(12-08-2017 21:09)LikeIt napisał(a):  Komuś już poprawili stawkę z 3% na 6,7%? Bo trochę ból w kieszeni...
[Obrazek: QLkBQRIlRaOxbY_u7Qf4Tg.png]

u mnie tez 3% dalej
[Obrazek: 551f48af2bb27.png]

Nic nie zmienili, pewnie dopiero po weekendzie. 1 zamówienie i 5$ straty. Wcześniej za takie zamówienie miałem 8.5$, a teraz mam 3.4$.
Straty ogromne w ciągu kilku dni także jeżeli nie będzie przeliczenia według odpowiedniego procentu to zmiana programu nastąpi bardzo szybko.
Szkoda bo to działa na ich niekorzyść.

Aliexpress Afillate nie przemawia za mną bo wiele linków mimo wszystko nie można przerobić, a kiedyś były też problemy z linkami i na telefonach się nie otwierały - co jest dużym minusem bo kupujących przez telefon jest mnóstwo. Chyba że teraz to zmienili.
Ale sam fakt że nie wszystkie linki da sie przerobić to już ogromny minus bo masz produkt za który ludzie by zapłacili wszystkie pieniądze, a się okazuje że nie możesz na tym zarobić bo reflinka nie da się utworzyć.
Odpowiedz