Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Może i z Jackiem sprawa wygląda śmiesznie ale faktycznie Leadnow, jeśli nie potrafi rozwiązać problemu to przestaje odpisywac i dawać znaki życia. Miałem problem z ich skryptem na stronie i dopiero po publicznym poście na forum, ktoś udzielił odpowiedzi. Zależy im na publicznej opinii i jest to złe ze względu na pojedyncze problemy.
(12-01-2016 00:14)raichu2 napisał(a): No jednak na to wychodzi, że nie dotrzymujecie słowa.
Chłopie dostałeś butelkę whiskacza, nie odebrałeś i jeszcze żebrasz abyś znów ją dostał =/ zachowałbyś resztki godności... to nie mercedes S klasa tylko alkohol upominek który dostaniesz w każdym monopolowym. Nie wiem skąd taka pazerność i brak wstydu by w ogóle się o coś takiego upominać.
Sęk w tym, że nie dostałem i nie chodzi o tą butelkę już mówiłem tylko o fakt upewniający, że owy trunek do mnie dotrze a nie dotarł.
A wina z adresem leżała po ich stronie do czego się przyznali na Screenshocie. Więc Adminie FAIL
Skończcie też już z tym Jackiem Bo jak widać też same faile popełniacie. Tam kolega ma większy problem. A i też doświadczyłem podobnej sprawy, że jak czegoś nie umieli rozwiązać to przestawali pisać. Tak było z wprowadzaniem przez 3 tygodnie nazewnictwa dla plików.
Pozdrawiam i kończę z wami rozmowy dzieci moje kochane.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2016 16:09 przez raichu2.)
Póki co usługa doładowań jest wyłączona ze względu na prace techniczne. Na razie zachęcam do korzystania z innych konkursów, na przykład bliźniaczego LTE czy wygraj samsunga/iphone'a.