Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(24-03-2014 12:05)Krashai napisał(a):  Ej widział ktoś ostatnio na forum administracje instantera ?
Bo zawsze się udzielali w swoich wątkach a teraz od wczoraj taka cisza że aż dziwne ;P

Widział. Smile

W weekendy nie pracujemy, dlatego odpowiedzi nie udzielamy lub udzielamy rzadziej Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: Krashai (+1), SiwyX2014x (+1)
(24-03-2014 12:40)Instanter.pl napisał(a):  
(24-03-2014 12:05)Krashai napisał(a):  Ej widział ktoś ostatnio na forum administracje instantera ?
Bo zawsze się udzielali w swoich wątkach a teraz od wczoraj taka cisza że aż dziwne ;P

Widział. Smile

W weekendy nie pracujemy, dlatego odpowiedzi nie udzielamy lub udzielamy rzadziej Smile

Kiedy zlecicie wypłaty zaległe ?
(24-03-2014 12:40)Instanter.pl napisał(a):  Widział. Smile

Gratuluje 200postu Wink.
Kiedy zlecacie wypłaty zaległe tj od piątku do dziś ?
Instanter, podrzućcie jakieś działające skracacze linków? Big Grin
u mnie wczoraj 16 leadów
Dostałem od Was ostatnio info na e-mail że:

"Witamy,

Kolejne wyjście wypłat ma miejsce w Poniedziałek do godziny 13.

Pozdrawiamy
Instanter.pl"

Nie wprowadzajcie ludzi w błąd.
(24-03-2014 13:00)Krashai napisał(a):  
(24-03-2014 12:40)Instanter.pl napisał(a):  Widział. Smile

Gratuluje 200postu Wink.
Kiedy zlecacie wypłaty zaległe tj od piątku do dziś ?

Dziękujemy Smile
Część została zlecona (w tym Twoje + suma z przypomnienia). Druga część przelewów wyjdzie później (wprowadzamy rachunki i sport stream). Smile

(24-03-2014 12:43)DeoRIP napisał(a):  
(24-03-2014 12:40)Instanter.pl napisał(a):  

Widział. Smile

Kiedy zlecicie wypłaty zaległe ?

DeoRIP jak tylko podłączymy rachunki, dzisiaj część wyszła. W weekendy nie pracujemy dlatego weekendowe wypłaty wychodzą PN/WT jak zawsze Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
U mnie już na koncie (sync)

OtherName, członek http://zarabiam.com od Jul 2010.
instanter, da rade moja wyplate dzis? wczoraj zlecalem, bardzo mi zalezy. login: [email protected]
Spokojnie zlecalem w piatek i mam juz na koncie.
Odpowiedz