Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW » Szybko rosnie w siłe:)

Autor Wiadomość
RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW
Sprawdź:
Na pewno, już nie raz takie problemy występowały. Jutro będzie już okej Smile
Za bardzo śracie w gacie, ze tak to ujmę. Tak, jest forum wszystkie bugi są zgłaszane na bieżąco, nie ma co codziennie zachodzić w głowę Wink
Glosy: draksone (+1)
Ja tam 31 reklam wyklikałem Wink Polecam rano wejść jak ktoś ma 5 minut wolnego czasu Wink
Ale referrale mają mniej reklam Tongue
To prawda, naliczanie z RR, też od razu mniejsze dzisiaj.
Napisali wczoraj, że błąd już naprawili, a ja nadal mam tyle samo reklam co miałem. A jak u Was?

Jak na mniejsze naliczenia to nie ma co narzekać, 300 reff zarobiło 2,3. Myślę, że przy normalnym dniu dociągnie do ~3$
U mnie naliczenia są na podobnym poziomie co zawsze, jest mniej ale nie jest to duża różnica jak na tyle reklam co wczoraj było. Osobiście uważam, że kliknięcia wypożyczonych poleconych są z góry narzucone i ilość reklam nie ma żadnego wpływu. Dzisiaj sprawdzałem klikalność poleconych i znalazłem jednego który klika codziennie w 1-2 reklamy, wątpię w to, że chce mu się codziennie wchodzić i kliknąć w 1 reklamę, albo mają zrobione jakieś ograniczenia, że polecony klika 40 reklam dziennie a nam zalicza 10%, u siebie jeszcze nigdy nie znalazłem wypożyczonego poleconego który kliknął by więcej niż 10 reklam dziennie, zazwyczaj max to jest 8 reklam.
(21-03-2014 08:38)adampl napisał(a):  U mnie naliczenia są na podobnym poziomie co zawsze, jest mniej ale nie jest to duża różnica jak na tyle reklam co wczoraj było. Osobiście uważam, że kliknięcia wypożyczonych poleconych są z góry narzucone i ilość reklam nie ma żadnego wpływu. Dzisiaj sprawdzałem klikalność poleconych i znalazłem jednego który klika codziennie w 1-2 reklamy, wątpię w to, że chce mu się codziennie wchodzić i kliknąć w 1 reklamę, albo mają zrobione jakieś ograniczenia, że polecony klika 40 reklam dziennie a nam zalicza 10%, u siebie jeszcze nigdy nie znalazłem wypożyczonego poleconego który kliknął by więcej niż 10 reklam dziennie, zazwyczaj max to jest 8 reklam.

Refferale to są boty, a nie ludzie Smile nie zmienia to faktu, iż mogli mniej kliknąć ze względu na małą ilość reklam. Podejrzewam, że każdy ma chociaż jednego bezpośredniego, tak więc niemożliwe, aby refferale(jeśli byliby ludźmi) klikali mniej niż 4 reklamy, gdyż nie zaliczałoby im z bezpośredniego.
Już jest więcej reklam do obejrzenia niż rano Smile
ciekawe kiedy dojdzie mi wypłata...

b2neobux, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Wątek zamknięty