Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Twitchfollowers

Autor Wiadomość
RE: Twitchfollowers - PŁACI
Sprawdź:
To kup premium i nie marudź.
Oglądacie kilka streamów jednocześnie? Niby to nielegalne i mogą banować, a widzę pełno osób na listach równolegle zaklepuje sobie miejsce i ogląda nie kończąc innych streamów Big Grin
Trzeba sobie jakoś radzić, a że jest taki system, a nie inny to nic nie poradzimy.
[Obrazek: Beztytulu_qseaxax.png]

Co tu się odwaliło to ja nie mam pojęcia, zawsze maksymalnie jedną mi się udawało wyłapać a tu 4 weszły xD I tak można oglądać kilka streamów jednocześnie, nic mi za to nigdy nie odjęli.

Lazurowy, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
Próbowałem wbić na streama zanim mail przyszedł i sienie udało
To są tzw. wystawki za referalki Smile
Jak punkty zalegają to się tworzy oferty i leci.
Oglądanie kilku streamów na raz jest nielegalne? Pierwsze słyszę. Dla mnie byłoby to bez sensu, bo jeśli jest kilka streamów, no to wiadomo, że trzeba czym prędzej zajmować miejsce. A tak to co, włączysz jeden, obejrzysz i kolejne albo znikną albo już dawno nie będzie miejsca. W takim tempie to nigdy by się dużo nie zarabiało. Ja otwieram kilka streamów w nowych oknach i lecą sobie na raz.
Ile dziennie idzie zarobić przy koncie premium?
Bo na zwykłym w 6 dni mam marne 1,20$
(31-07-2019 06:43)Henry50 napisał(a):  Oglądanie kilku streamów na raz jest nielegalne? Pierwsze słyszę. Dla mnie byłoby to bez sensu, bo jeśli jest kilka streamów, no to wiadomo, że trzeba czym prędzej zajmować miejsce. A tak to co, włączysz jeden, obejrzysz i kolejne albo znikną albo już dawno nie będzie miejsca. W takim tempie to nigdy by się dużo nie zarabiało. Ja otwieram kilka streamów w nowych oknach i lecą sobie na raz.

no teoretycznie nie można nawet admin mi dawniej coś pisał o tym i ludzie tu narzekali potem, że im wypłaty obcinało o połowę itp ale w praktyce 90% tak robi więc nie ma co narzekać Big Grin
Dostał ktoś wypłatę we wtorek?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: