Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-07-2016 15:49)Driver494 napisał(a): Jakby to kogoś interesowało to napisałem do supportu dogry
Ten regulamin jest tak ogólny, że w końcu to będzie dotyczyć wszystkich. Szczególnie jak ogląda więcej niż 1 trailer jednocześnie. Kwestia czasu.
A ty używałeś tego skryptu co jest na jednej stronie 15 kart, że piszą ci o ramkach (iframe)?
Do wszystkich wysylaja identyczna wiadomosc.
Szczerze to tak. Zrobiłem prostą stronkę w html bo miałem marny vps i w ramkach chodziło to znacznie sprawniej i było proste do ogarnięcia. No cóż
Moderator w końcu zdecydował się mi odpisać
Swoją drogą nie wiem czy odpalona więcej niż jedna karta z trailerami jest dla nich równoznaczna z "nielegalnym nabijaniem punktów" czy jest to dopuszczalne. Czekam na odpowiedz co na to moderator.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2016 12:59 przez Driver494.)