Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FutureAdPro - polski Revshare firmy FutureNet rewolucja
Sprawdź:
hejka zatopiłem telefon i go nie włączę a mam autenticator na nim i nie zaloguje się na konto na future adpro bez tego.Ma ktoś pomysł jak się zalogować bez tego
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2016 22:21 przez Finger.)
nie ma takiej możliwości, musisz pisac na support zresetują ci hasło na Futurenet i wtedy sparujesz telefon drugi raz, przy resecie support wymaga aby wysłać skan dokumentu tożsamosći to sobie od razu przygotuj, jest to wymagane aby czasami ktos sie za ciebie nie podszył.
Na przyszłość polecam zapisać sobie hasło do autenticatora to jeśłi coś sie wydarzy to go sparujesz sobie telefon ręcznie
Miałam niedawno taką samą sytuację, z tym że mój telefon zaliczył podłogę i już się nie podniósł
Mail do supprotu, prośba o wyłączenie authenticatora, podesłanie skanu dowodu i w 12 godzin łącznie miałam dostęp do fap i fn.
Nowy telefon + włączenie na nim authenticatora i hula i śmiga.
(03-01-2017 18:00)Finger napisał(a): Spoko dzięki, też szybko mi usunęli tego autenthicator support bardzo szybko zadziałał i zadowolenie moje nie miało miary
Na wsparcie techniczne ani nawet na kontakt z właścicielem nie można narzekać w tej firmie , co jest niewątpliwie bardzo ważną kwestią. Sam wielokrotnie się o tym przekonałem pomagając rozwiązać jakieś sprawy w mojej strukturze i to się ceni
Jeśli będziesz za wszystko kupował nowe ad packi przez okres 90 dni to będziesz ich miał 22 (zaczynasz z 10 ) a twoj czysty zysk wyniesie około 30% czyli zarobisz na czysto 155$
Wg mnie powinieneś dłużej reinwestować lub dorzucić jeszcze coś lub dodatkowo zająć się rekomendacją, bo w FAPie być tylko za 500$ to trochę słabo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2017 00:26 przez rafi213.)