Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dostałem się do LABu !

Autor Wiadomość
RE: Dostałem się do LABu !
Sprawdź:
Widać Shooters, że nie interesuje Cię Lockerz.
Nikt nie chce czytać Twoich zbędnych komentarzy, więc jeśli łaskaw to zachowaj pewne elementy dla siebie.
zamiast gratulowac to niektorzy tylko krytykuja. Od dzisiaj ten chlopak to nasza DUMA NARODOWA w USA. Big GZ Big Grin
matid20 ma całkowitą rację... LAB może testować różne żeczy przed nami i dlatego wszystkim żal dupe ściska ... ehhh Polacy ;/
Cytat:w USA
W Polsce
Nie powiedziałbym, że duma. Bardzo dobrze, że się dostał, ale to tylko tester. Osoba wyżej w hierarchii, która ma więcej do powiedzenia i więcej wie. Duma? Według mnie to zbyt zawyżone słowo dla tej sytuacji. Nie zmienia to faktu, że wszyscy Ci gratulują Smile

Pomogłem, powiedziałem coś interesującego? Wiesz o co mi chodzi Dodgy

Każda idea - dobra czy zła - zaczyna istnieć dopiero wtedy, kiedy próbujemy wprowadzić ją w życie.
Paulo Coelho
Weronika postanawia umrzeć

Lev, członek http://zarabiam.com od 30Apr 2010.Dodgy
I co mu da te LAB?, jedna wielka ściema, zgadzam się z shootersem. Dobrze że do większych robót nie szukają ludzi bo pewnie lizodupy z Polski by pierwsi polecieli. Nie ma to jak robić za free Smile.

Bartuś chwalipięta a nic nie powie więcej, pfff...

O tak duma narodowa weźcie nie ośmieszajcie się, może dupy mu dacie też jeszcze?.
Rafael w sumie jest w tym ziarno prawdy... mógł by coś powiedzieć chociaż w tajemniczym dziale lub zaufanym forumowiczom... tak to masz rację "Samolub"
Gz !!!
Gratulację..
Mi dupy nie ściska Big Grin
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: