Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. » pomożecie?

Autor Wiadomość
RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet.
Sprawdź:
haha ja już 100zł w 2 dni jak na mnie i gdzie na firesub miałem ledwo co 10,50 to bardzo dobrze
(09-07-2014 18:48)wojtas99 napisał(a):  haha ja już 100zł w 2 dni jak na mnie i gdzie na firesub miałem ledwo co 10,50 to bardzo dobrze

ja tylko dziś 200zł... Smile
spam?
Widze,ze niezłe sumki zbieracie Smile
Odp: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet.
Powiedz, ze co jej szkodzi? Jak nie wypłaca to przestane itp. Daj mi szansę, chce się usamodzielnić etc.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
(09-07-2014 22:00)HejterskiPL napisał(a):  Powiedz, ze co jej szkodzi? Jak nie wypłaca to przestane itp. Daj mi szansę, chce się usamodzielnić etc.

Gdy tak mówię ona odbiera to tak: długi, długi, długi.
Trudno jest przekonać taką osobę.
Tylko przypadkiem im nie mów tego że zarabiasz na Fake content (jeśli zarabiasz na Fake content) ;P

Odp: RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet.
(09-07-2014 22:30)poduszka12 napisał(a):  
(09-07-2014 22:00)HejterskiPL napisał(a):  Powiedz, ze co jej szkodzi? Jak nie wypłaca to przestane itp. Daj mi szansę, chce się usamodzielnić etc.

Gdy tak mówię ona odbiera to tak: długi, długi, długi.
Trudno jest przekonać taką osobę.

A wypłata na konto kolegi, brata, kuzyna, kogokolwiek? Nawet z sąsiadem sie za browara dogadasz Big Grin

Gratuluje ograniczonych rodziców, trudno coś wymyślić jeśli żadne argumenty do łba nie trafiają. Mógłbyś sobie tą kasę zbierać do 18tki zależy ile masz lat i czy serwisy nie padną do tego czasu, ale najlepiej tak jak up napisał, kogoś z rodziny poproś i odpal mu coś za to, wytłumacz itd.
Witam,
Próbowałeś wytłumaczyć swoim rodzicom, że trzeba się namęczyć żeby cokolwiek zarobić i to wcale nie jest za nic nie robienie? Zwykłe powiedzenie, że zarabiasz przez internet ci nie wystarczy. Polecam nie mówić nic o subsmsach. Lepiej udaj, że zarabiasz na tym, że ci klikają w linki, albo po prostu na Adsense od youtube. O tym przecież słychać w telewizji częściej.

Qulob, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2014.
Odpowiedz