Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) » Zostanę twoim mentorem.

Autor Wiadomość
RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;)
Sprawdź:
Zarejestrowany z refa, proszę o poradnik.
zarejestrowałem się , czekam na poradnik Smile

yurko, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
Zarejestrowany z refa, czekam :]
Zarejestrowany z refa, proszę o poradnik.
Długo czekacie na odpowiedź?
Gościu nie odpowiada od 31h i nie wierze, że nie ma czasu bo wysłać poradnik to kwestia pół minuty.
a na forum jest cały czas prawie

yurko, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
(20-03-2014 18:42)Garownik napisał(a):  Gościu nie odpowiada od 31h i nie wierze, że nie ma czasu bo wysłać poradnik to kwestia pół minuty.

Cały czas piszę żeby pisać na gg. W tym momencie się przeprowadzam więc nie mam czasu przerzucam wszystkich na gg i na wieczór bo mi tak najłatwiej ludziom pomagam nawet do 2 w nocy. A z rana piszę ze wszystkimi przez tel. bo nie mam dostępu do komputera oprócz późnymi porami. A i tak muszę wstawać koło 6-7 i tak w kółko... I jakbyś napisał na gg to byś miał odpowiedź -.- Na forum jestem na tel. jak mogę + komputer często chodzi 20/24 h Więc dla tego mnie widzicie na forum ... Logiczne jak macie narzekać to podziękuje wam bo też jestem człowiekiem i to ja dziennie piszę z około 100 osobami nie wy ...

(20-03-2014 19:53)yurko napisał(a):  a na forum jest cały czas prawie

Nie nie jestem ... to że pisze że jestem to nie znaczy że muszę być przy komputerze
Z chęcia zostane twoim poleconym (zarabiam 20zł+ dziennie)
Tyle że trzeba czekać na moment kiedy będzie można przyłączać konta.
(20-03-2014 12:45)Darven napisał(a):  Długo czekacie na odpowiedź?

Jeżeli piszesz na gg: przeważnie 1-2 h Jeżeli chcesz pomoc przeważnie 1-48 h Nie zawsze jestem w dogodnym czasie dla nas obu.

I jeżeli macie jakieś pytania i td Piszcie na gg: 15842503
Odpowiedz