Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) (/Temat-Szukasz-Mentora-Zajrzyj-87167) |
Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 10-03-2014 11:33 Jeżeli szukasz mentora dobrze trafiłeś. Krótka notka jak przebiega pomoc dla was: Zarejestruj się z refa: http://instanter.pl/pp,ab648 Po rejestracji z refa wysyłam poradnik jak zarobić na instanter codziennie można zarobić spokojnie 50-150 zł przy nakładzie pracy 2-10 h Jeżeli po przeczytaniu poradnika będą jakieś pytania śmiało pisać pomogę Jak pomoc się spodoba proszę o reputa ! Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować pisz najlepiej na GG: 15842503 ew PW lub e-mail: [email protected] PS: Nie pisałem tu zbyt dużo bo myślę że nie są tu potrzebne jakieś bohomazy I pamiętajcie że pierwszą wypłatę trzeba przepić Więc jak ktoś z Krakowa lub z pobliża to możemy się razem napić Jeżeli zarobisz jako mój polecony minimum 50 zł dorzucę różnego typu dodatki do poradnika i rozszerzenia ( Musze je jeszcze przygotować więc ruszy ten bonus koło 14-15 marca) Jeżeli któryś podopieczny chce się przenieść na FireSub to proszę o reflinka http://firesub.pl/polecam/1b041ebac2 PS2: Bo już się zdarzały takie przypadki jeżeli ktoś chce się odwdzięczyć pieniężnie za pomoc to łapcie moje PP: [email protected] Ps3: Jeżeli ktoś będzie udostępniał treści mojego poradnika będę pociągnięte konsekwencje prawne gdyż nie po to się męczyłem żeby ktoś potem udostępniał moje treści i na nich zarabiał. RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - Eurolean.pl - 10-03-2014 12:12 Zarejestrowałem się, wyślij poradnik. RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - elbowndg - 10-03-2014 12:24 Niby takie zyski, a w sygnie tylko 238zł. Raczej to nie bardzo przekonuje. RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - Eurolean.pl - 10-03-2014 12:48 Ile można czekać na ten poradnik? już dawno powinieneś wysłać jak jesteś online. RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 10-03-2014 13:20 (10-03-2014 12:24)elbowndg napisał(a): Niby takie zyski, a w sygnie tylko 238zł. Raczej to nie bardzo przekonuje. Mam doświadczenie bo długo na takich stronach zarabiam. Jeżeli chodzi o sygne to zarabiam 4 dni z czego w 1 dzień zarobiłem ponad 100 zł a reszta dni przy okazji dorabiam pare złoty i akurat robię na takich serwisach dochód pasywny a nie sam zarabiam bo zarabiam innymi sposobami RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - elbowndg - 10-03-2014 13:22 Rozumiem Warto było to napisać w pierwszym poście + zamieścić może jakieś screeny wypłat nawet z innych serwisów zawsze więcej chętnych byś miał RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 10-03-2014 13:23 (10-03-2014 12:48)Eurolean.pl napisał(a): Ile można czekać na ten poradnik? już dawno powinieneś wysłać jak jesteś online. To że jestem online to nie znaczy że jestem przy komputerze po 2 nie tylko ciebie mam na głowie i nie tylko tobie muszę wysłać poradnik pomóc ludziom i td. po 3 robię też różne inne zlecenia. Zrozumiał bym gdybyś czekał ponad 24 godziny ale 30 minut i być zniecierpliwionym (10-03-2014 13:22)elbowndg napisał(a): Rozumiem Warto było to napisać w pierwszym poście + zamieścić może jakieś screeny wypłat nawet z innych serwisów zawsze więcej chętnych byś miał Nie chciałem się za bardzo rozpisywać bo nie mam czasu żeby nawet usiąść i się herbatki napić ;P Dużo osób szuka pomocy jak i zlecenia dochodzą a o osiągnięcia można napisać prywatnie RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - aero2 - 10-03-2014 13:46 Ustal zasady, że dasz coś na początek, polecony złapie leada minimum 1 dziennie, wtedy pomagasz cały czas. A tak większość zrobi fikcyjnego refa, aby tylko wyrwać od ciebie niszę. Wiem to, bo sam mentorowałem chwile w Fires, po czym szybko zrezygnowałem, bo nie przynosiło to zysków tylko same straty. RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 10-03-2014 14:26 (10-03-2014 13:46)aero2 napisał(a): Ustal zasady, że dasz coś na początek, polecony złapie leada minimum 1 dziennie, wtedy pomagasz cały czas. Zastanawiałem się nad tym chociaż biorę ludzi pod uczciwość jeżeli będzie tak jak piszesz po prostu nie będę pomagał i tyle Proste na razie na Ponad 15 Poleconych już 2 zarabia Z czego 1 już zarobił ponad 150 zł zobaczymy co będzie dalej RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) - mlody222 - 10-03-2014 14:44 Zarejestrowałem się |