Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z wad-a
Zobaczymy co będzie jutro.
Ciekawi mnie jak system zlicza kliknięcia rr. Statystyki są aktualizowane 1 raz dzienne, czyli aktualnie pokazuje te wczorajsze ?
Około godziny 8.00 aktualizuje te statystyki. Przecież to jest niemożliwe żeby do 8 wszystko rr wyklikali.
po 8 co ? nic nie robią ;p
(31-01-2014 13:17)Xkr napisał(a): No wlasnie nie wiem, gdzie lepiej w ojoo na start trzeba 40$ machnac na premium czyli zostaje jakies 60 na rr, z kolei na pro trzeba miec golda za 80, bo max liczba na standardzie to 200 rr
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
W probuxie masz największa pewność, że szybko nie padną. Mała stawka za kliki swoje i poleconych, gwarantują długą żywotność tego serwisu .
(01-02-2014 00:01)b2neobux napisał(a): Z wad-a
Zobaczymy co będzie jutro.
Ciekawi mnie jak system zlicza kliknięcia rr. Statystyki są aktualizowane 1 raz dzienne, czyli aktualnie pokazuje te wczorajsze ?
Około godziny 8.00 aktualizuje te statystyki. Przecież to jest niemożliwe żeby do 8 wszystko rr wyklikali.
po 8 co ? nic nie robią ;p
Zlicza w godzinach porannych kliki wczorajsze i dodaje jako dzisiaj.
Proponuje zrobic podobnie do mnie i zdywersyfikowac na 3 rózne, zeby nie plakac jak jeden padnie - probux, clixsms i yougetprofit. 1szy bazujac na RR, kolejne 2 bazujac na RS.
Defersyfikacja to podstawa przy buxach. Nie ma sensu wkładać całej kasy w jeden serwis, bo możemy zostać z niczym... Ja nie bawię się obecnie w żadne RS, do Probuxa też nie potrafię się przekonać. Zostaje więc Wad.ojoo, PTC Solution i Gladbux