Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zapraszam na nowa strona socialssap!!!

Autor Wiadomość
RE: Zapraszam na nowa strona socialssap!!!
Sprawdź:
(12-02-2014 00:15)biogenix napisał(a):  Ehh, bot byłby jak złoto.

Dokładnie smutny pozostaje czekać Angry
Wie ktoś dlaczego wyskakuje mi takie coś po dodaniu konta na YT? -> The remote server returned an error: (401) Unauthorized.
mam tak samo jak kolega wyzej
(13-02-2014 09:40)themustang01 napisał(a):  mam tak samo jak kolega wyzej

ja tak miałem, bo miałem konto na YT z gazeta.pl i nie działało
O co biega z tym youtube, bo nie ogarniam, tam wcześniej marcel tłumaczył coś z tymi naszymi kanałami, a ja jak klikam na socialssap w youtube to mogę wybrać tylko moje konto youtube. Jak klikam w mój kanał to wyskakuje "Error confirming account. You can use only main channel." Czyli tylko z konta mogę wejść. A zalicza mi pół na pól mniej więcej. Wy też tak macie?
SocialsSap
quick update:
1) bug with server error fixed
2) all payouts will be processed today/tomorrow before Monday will be no delays!
3) multi-accounts are not allowed for youtube services period!
4) automatic-ban system will be banning only for multi-accounts with SocialsSap
5) we will add by Monday report of deductions so you can see for which orders you got deducted
6) we will add reason of ban and if banned for multi-accounts will add report which accounts are detected relatively to you, which also will be banned

EDIT: who ever balance doesn't update in 24h to balance available for withdraw please PM me your username's

(13-02-2014 18:02)skorzany85 napisał(a):  O co biega z tym youtube, bo nie ogarniam, tam wcześniej marcel tłumaczył coś z tymi naszymi kanałami, a ja jak klikam na socialssap w youtube to mogę wybrać tylko moje konto youtube. Jak klikam w mój kanał to wyskakuje "Error confirming account. You can use only main channel." Czyli tylko z konta mogę wejść. A zalicza mi pół na pól mniej więcej. Wy też tak macie?

Kanały znowu są nie dozwolone tylko główny kanał z YT ten administrator tej strony jest trochę smieszny bo raz było tak ze rano zrobił update i powiedział ze są dozwolone kanały YT a popołudniu ze nie są dozwolonebeka
I jest napisane że wypłata teraz jest od 1$ (wcześniej od 3, 5 $) na PayPal a jak przyjdzie do zlecenia to wyświetla się błąd że wypłata od 5 $. Zero odpowiedzi na maile z kontaktem dlaczego tak jest.
Undecided
Witam administrator powiedział ze w poniedziałek wszystko naprawi wszystkie błędy zobaczymy
Chcą zamknąć stronę smutny
A ja mam 3 refy i 3,675$ smutny
Nie wiem jak to wypłacić i dlatego napisałem do nich.
Mam nadzieję, że wypłacą to bo szkoda stracić Sad
Czy wam też zlicza te kredyty? Mi kasy nie podbija tylko kredyty idą w górę, o co tu chodzi?
Wątek zamknięty