Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. » Powoli koniec Waszych zarobków

Autor Wiadomość
RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji.
Sprawdź:
I jak w każdym temacie o easysub zaczyna się płacz o legalność... Jeśli nie piszecie wprost, że doładowanie otrzymuje każdy po podaniu nr tel lub innych głupot to nic Wam nie grozi.
Glosy: rozekrr (+1)
Diabolinio, właśnie te płaczki wszystkie robią coś sprzecznego z regulaminem ES i tego jest efekt Tongue
No cóż przez adbustera na 150 wejść mam 0 leadów dla mnie to już koniec z zarobkami Sad
Idźcie z Bogiem Smile
u mnie lokalizator trzyma sie przy 10% +/- konwersji na 100 wejśc
Ok czyli ide szukać niszy Big Grin
I spamerzy dostali po dupie Smile Szukajcie dobrych nisz a znajdziecie
Glosy: lapribbi (+1), DDK (+1)
Ech jeszcze Jakie-zwierze wyłączyli Sad
Nie rozumiem za bardzo jednej rzeczy? czyli to była ta złota zarobkowa nisza? ze każdy tak plącze o zarobki? pisanie komentarzy pod znanymi filmami znanych youtuberow a późnej lajkowanie je zeby byly najwyzej?
chodzi o to że AdBuster powiedział prawdę o doładowaniach itd i informacja ta dotrze do sporej liczby osób Smile no i ból dupy powrócił na forum
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: