Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em!
OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKURSU KWIETNIOWEGO:
Bardzo ładnie wam poszło Zarobiliście dla mnie w tym miesiącu aż 458.62 $ Czyli 4586 $ Ogólnie jakoś tak
I Powiem wam że idzie wam coraz lepiej aż mnie to dziwi ponieważ mało mam ostatnio czasu na pomoc
Przejdźmy do wyników: 1. Miejsce : Darnok734 Zdecydowanie Najwięcej zarobił bo aż 1330,12$Wygrywa tablet Manta Tab MID08S
2. Miejsce : Octawius Zarobił także sporo bo aż $ 566,43$Wygrywa mysz komputerową A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7
3. Miejsce : Uneeck Zarobił też ładnie aż $ 318,73$Wygrywa słuchawki nauszne Sony MDR-ZX100
4. Miejsce : Aukcyjnie Minimalnie mniej bo aż $ 305,03$Wygrywa odtwarzacz MP3 Philips GoGEAR RaGa 4GB
5. Miejsce : lolekxp Też ładnie bo aż 277,26$Wygrywa pendrive Goodram Gold Credit Card 16GB
Wszyscy którzy wygrali prosiłbym o przesłanie swoich danych do wysyłki na maila: [email protected]
Gratuluje Wygranych
Nagrody Wysłane będą w Poniedziałek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2013 11:21 przez Adreon.)