![]() |
Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! (/Temat-Need-Money-Zarabiaj-na-HighCash-org-z-Adreon%E2%80%99em-64649) |
Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 10-02-2013 23:11 Mało zarabiasz? Masz problem z niszami lub serwis, na którym zarabiasz oferuje Ci małe
stawki? Nie zwlekaj, zarejestruj się już dziś! Twoje zarobki wzrosną dwu - lub nawet trzykrotnie! ![]() REJESTRACJA Dlaczego ja? Na rynku PPA działam ponad rok i myślę, że mam wystarczającą wiedzę, żeby przekazać ją swoim poleconym. Moje zarobki od początku istnienia serwisu HighCash.org wynoszą ponad 5000$! Co daje nam około 15 000 złotych! Liczby mówią same za siebie ![]() Co mogę Wam zaoferować? - Pomoc na GG (aktualnie od 15-23 codziennie, w weekendy praktycznie cały dzień). Myślę, że jest to bardzo ważne, ponieważ większość osób pomaga tylko przez e-mail. Wydaje mi się, że pomoc na GG jest po prostu szybsza i bardziej efektywna ![]() - Pomoc w promowaniu blogów oraz filmów - Pomoc w tworzeniu bloga (instalacja wordpressa, wybór odpowiedniego szablonu, pluginów, logo) - Pomoc w promowaniu na bazie katalogów - Otrzymasz na start kilka nisz, które moim zdaniem powinny przynieść Ci pierwsze zyski - W późniejszym czasie otrzymasz ode mnie program, który będzie pomocny w promowaniu Twojego bloga - Jako mój ref otrzymasz paczkę poradników, które mogą Ci się przydać - UWAGA! Każdy mój polecony otrzyma na start żółtą rangę! Czego wymagam? Tylko dwóch rzeczy! - Zarabiania na HighCash.org - Posiadanie własnego hostingu oraz domeny Jak się można ze mną skontaktować? Na początek jedna, czysto informacyjna wiadomość e-mail, a potem od razu przechodzimy na GG ![]() E-mail: [email protected] GG podam osobom, które napiszą e-mail ![]() Zapraszam do rejestracji! Co może Wam zaoferować serwis HighCash.org? - Pięć sieci afiliacyjnych (w niedługim czasie małą niespodziankę ![]() - Możliwość zmiany rozmiaru pliku oraz ilości pobrań - Narzędzie „Szczęśliwy Dzień”, dzięki któremu użytkownik w wybranym dniu otrzymuje 100% stawki - Gateway z opcją geolokalizacji - Najbardziej konkurencyjny system rang - Umowa o dzieło i odprowadzanie podatku - Częste konkursy i wiele, wiele więcej! Na koniec przedstawiam Wam moje dowody wypłat z serwisu HighCash.org ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - octawius - 10-02-2013 23:36 Polecam! ![]() ![]() ![]() RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - HAUKA - 10-02-2013 23:39 Oczywiście polecam Adreona, można się z nim dogadać i wiele wam wytłumaczy ![]() RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - sqmany - 11-02-2013 11:46 Zaraz pójdzie mail, może ty mi pomożesz ,hauka rzadko mi odpowiada na email ![]() Odp: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - ciamciaj - 11-02-2013 14:37 Z ciekawości spytam czy paczka poradników jest Twojego autorstwa? Czy zbierane z neta? Wysłane z fołna RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 11-02-2013 16:18 Nie mojego ![]() RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - insanemagik - 12-02-2013 12:45 Polecam, świetny mentor RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - ciamciaj - 12-02-2013 18:45 (11-02-2013 16:18)Adreon napisał(a): Nie mojegoNo to na pewno masz zgode na udostepnianie tego, bo przeciez obaj wiemy, że nie możesz bez zgody tego robic ![]() RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 12-02-2013 22:58 One są Darmowe -.- To Po Co Ci Zgoda ![]() A czemu pytasz? Chcesz skorzystać z pomocy? ![]() RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - witek2424 - 12-02-2013 23:52 Skoro dajesz darmowe poradniki z neta swoim nowym poleconym to na czym polega twoja pomoc skoro jest w nich wszystko opisane??? |