Mylisz sie Ty wyżej........
W FM trzeba umiejętnie działać

na paliwo do klientów straciłeś pieniądze bo nie potrafisz dobrze zainteresować odbiorce/klienta produktem, klient nie musi się znać, jesteś dystrubutorem więc to twój obowiązek zaprezentować produkt z jak najlepszej strony, poznać gust klienta i kierować się tym co on lubi, jakie zapachy go interesują, np zapach intensywny, brzoskwiniowy, jedziesz i szukasz, opisujesz, prezentujesz

ja mam kilka klientów i nikt powiedział że to syf, u Ciebie tak się dzieje z uwagi na to, że nie starasz się prezentować perfum/produktów z dobrej strony.
W FM masz kilka katalogów i starter z próbkami, liczba i zaufanie klientów odnosi się do wyższego posta.
Nie jest drogo, jakość produktów jest bardzo dobra, nie pisze tego jako dystrubutor ale jako osoba prywatna korzystając z FM Group, za jakość się płaci/Avon to przereklamy syf i u mnie osobiście nie ma takich dystrubutów, nie znam, z FM jest kilku, w FM są próbki, perfumy i jest wszystko - według moich odbiorców FM jest oceniany na wysoki PLUS.
Szkolenia nie są obowiązkowe

przynajmniej ja mam wybór czy chce, czy też nie.
Jak zawsze/w każdym biznesie znajdzie się ktoś, kto stwierdzi że to ''gówno'' za proszeniem, tak było i będzie