Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy ja zaczęłam? To ten dupek się tu wtrąca i obraża ludzi bez powodu. Mama go widać nie dorobiła, albo ojciec się nad nim znęca patelnią i musi odreagować.
>.<
Nawet kuźwa się zapytać nie można bo od razu na ciebie naskakują? Gorszych ludzi na świecie już nie ma..
Mówiąc restock miałam na myśli właśnie uzupełnienie o.O I dobrze że tylko raz można, bo te pro ziomy kraść nie będą
Edit: Heh dzięki Mrowa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2009 18:31 przez Alexzus.)
Ja już zaczynam powolutku wątpić obiecali że bedzie w grudniu więc dzisiaj ale jakoś nie widac żeby się zapowiadało na dziś...to jedna sprawa A drugie co mnie martwi to to że jak już w koncu zrobią ten przez wszystkich wyczekiwany restock to mnie już pewnie nie będzie bo wybywam przed 20 ;/
Ps. Alexzus pisze sie chyba przelał czarę ale co tam ja też sie nie znam i pewnie się myle
Pozdro