Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ 04.07.2010] [Greasemonkey] - Marcowy Restock

Autor Wiadomość
RE: Nowe Ustawienia : greasemonkeya
Sprawdź:
dlaczego na regułce k0st4s'a i na jego symulatorze działa, a jak wejdę na Wasz symulator to nie działa? W Witrynach na ktrych skrypt jest uruchamiany mam Wasz symulator więc coś tu jest nie tak...
matek podaj link do tego symulatora co ci wchodzi
dobra mi juz dziala heh trzeba poprostu zmazac te podpowiedzi co sa w cudzyslowiach i wpisac swoje dane tez w cudzyslowiach heh takie latwe ale nikt tego nie powiedzial Smile
ale nie dziala mi na normalnej wersji i nie umiem znalesc tej reguly ? moze ktos podac link do normalnej (starej) wersji ??
Malpka dziala tylko z marcowym jeśli chcecie z poprzednich to poszukajcie w poradnikach i zmiencie nazwe reguly wtedy bedziecie miec dwa

Matek1 Malpka moze nie dzialac z innymi symulatorami trzeba dodac w opcjach adres tej stronki z ktorymi ma dzialac

Pomogłem? daj plusika -> +
www.namioty24.pl wynajem namiotów
[Obrazek: 794543374.png]
oki dziala + ;]
RE: Nowe Ustawienia : greasemonkeya [Marcowy Restock]
na symulatorze mi działa, a jak wejde na lockerz.com nie chce uzupelnic nawet przy logowaniu ;/
leci plusik za super regulke dzieki bardzo w polaczeniu z wideo poradnikiem wszystko ladnie dziala dzieki jeszcze raz!
mi w symulatorze działa uzupełnianie danych logowania , a wysyłki już nie Sad
(14-04-2010 16:46)tymonowy napisał(a):  mi w symulatorze działa uzupełnianie danych logowania , a wysyłki już nie Sad
zmien wersje na marcowa. mi na symulatorze smiga, ale do lockerz nie chce sie zalogowac ;/
wgrałem te nowe regułki ale i tak nie uzupełnia mi danych do wysyłki... przynajmniej na symulatorze
Odpowiedz