Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
dungeons-treasures.com - zarabiaj grajac w gre RPG !!!

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Na razie 73. pozycja :-P

rozumiecie jak grac w tych meczach pomiedzy graczami? bo nie czaje jak tam sie steruje ;p

JereManU, myszką ;-)
Celuj w jego tarcze. Chociaż to jest dosyć ciężko wygrać. Ja za każdym razem przegrywałem nawet jak na treningach strącałem tego rycerzyka na walkach nigdy mi się nie udawało.

Dzięki, chociaż pierwszy raz udało mi się na treningu wygrać :idea: ale zdeczka trudne

a jak są pkt z poleconych naliczane? jesli moj polecony zdobedzie np. 20k golda i wyda 10k i to bede mial z niego 30% z 20k czy z 10k? i czy kasa za to idzie automatycznie czy tez na koniec miesiaca? :>

idzie chyba z automatu i nalicza całość. jeśli nie automatycznie to na pewno często bo codziennie mi zalicza ich zdobycze ;-)

A przekonwertowało już komuś na kasę?

Co wy tak cienko z tymi gold stoicie?
Nie kupujcie żadnej najlepszej zbroi na razie. Ja chodzę z podstawowym wyposażeniem i rozwalam wszystko. Czasem tylko mnie zrani, a na to są już potionki znalezione na mapce.

mko101, nie każdy ma tyle szczęścia co ty. Ja w tym konkursie co ma się 1 darmowy bilet miałem 1 silver key. A 2x nic :->
No i mam 3 dungeony do odwiedzenia bo nie miałem czasu wcześniej :-P

No ja też je na raz odwiedzam. W jeden dzień. A w tej gierce też mi ostatnio nie idzie. Nie miałem jeszcze 20 tys. Dzisiaj drewniany klucz, kiedyś tam nic.

[ Dodano: 2009-04-08, 15:11 ]
Przeprowadzono całkowicie konwersję.
Ile macie kasy? :->

Ja $0,266 - tydzień grania

Znowu rozpoczęli grę z tymi balonami, ile udaje się Wam osiągnąć za jednym razem? Ja za pierwszym miałem dzisiaj 69, a za drugim 115 :->
Odpowiedz