Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wchodziłem w to kiedy kursy krypto nie były na tak wysokich poziomach jak teraz i po przeliczeniach oraz wypłatach po kursach aktualnych to co wrzuciłem na starcie strony już się zwróciło z lekkim plusem, także teraz wszystko co mi się kopie i zostanie wypłacone to już czysty zysk.
Że niby prawie 0,5 ltc wypłaciłeś? Jeśli tak i wszystko jest wypracowanym zyskiem a nie np. 90% Twoim depozytem to być może miałem złe zdanie o tej stronce i nie jest to takie całkowite marnortrastwo czasu
To akurat gratuluję, bo każe wyjście na czysto i generowanie zysku się chwali. Tak tylko patrzę, od wrzucanie tej promki minęło już 8 miesięcy jeśli musisz w to klikać x minut dziennie to wracam do wcześniejszej negatywnej opinii, a jeśli lecą ci już kopareczki na automacie to zwycięzcą okazujesz się finalnie ty. Jak myślisz ile ta stronka jeszcze pochodzi?
Szczerze to mam nadzieję, że jak najdłużej ale wiadomo jak to jest z takimi lub podobnymi projektami, które mogą się zawinąć praktycznie z dnia na dzień, nie mniej jednak tutaj jak na razie wszystko działa jak należy, jeżeli moc wzrasta zbyt wysoko to twórcy podnoszą nagrody z bloków, na innej działającej stronce na której wzorował się ten projekt jest zupełnie odwrotnie więc jak na razie nie do czego się przyczepić i oby ten projekt szedł w dobrym kierunku aby podziałał te kilka dobrych lat.