LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut (/Temat-LimerCoin-Wirtualna-Kopalnia-Kryptowalut-176223) |
LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 21-10-2023 11:35 LimerCoin to ogólnie projekt, który wystartował 8 października tego roku. Strona ta w skrócie pozwala nam kopać krypto (jak na razie tylko BTC) w chmurze czyli bez użycia naszego komputera. Naszym zadaniem na stronie jest granie w proste mini gry, które pozwalają zdobyć moc wydobywczą (im więcej mocy tym zwiększa nam się wydobycie). Można oczywiście zautomatyzować proces wydobywania krypto poprzez kupno specjalnych koparek, które dają nam na stałe już przypisaną moc do naszego konta. Koparki kupić można na markecie używając do tego specjalnego tokena strony LMT, którego można kopać na stronie lub kupić za krypto. Aby wydobywać tokena lub BTC trzeba ustawić moc na to co nas aktualnie interesuje. Możemy również śledzić wydobycie nasze oraz ogólne wszystkich zszumowanych ze sobą graczy w tym okienku : Dodatkowo mogę dopisać, że aby jakakolwiek koparka działała trzeba najpierw kupić do niej specjalny regał na którym koparka musi stać. Wypłaty na stronie są dostępne po osiągnięciu minimum, które wynosi 5$ w przeliczeniu na BTC. Oraz mój dowód wypłaty na potwierdzenie tego, że strona jest legitna. Na ten moment chyba tyle jeśli chodzi o rzeczy jakie są na stronie, jeśli będzie pojawiać się coś nowego to oczywiście temat zostanie odświeżony. Link -> http://www.limercoin.com
REFLINK -> https://limercoin.com/?ref=2w6qtugh
RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 26-11-2023 11:35 Na stronie pojawiło się kilka nowych, ciekawych rzeczy więc myślę że warto o tym tutaj napisać. 27.11.2023 wystartuje jeden z wielu turniejów, w którym będzie można zgarnąć nagrody.
Nagrodami w tych turniejach będą tokeny LMT oraz skrzynki, w których będą znajdowały się elementy do ulepszeń koparek itp.
Punkty do turnieju będzie można zdobywać na 2 sposoby:
-> 1 punkt za każdy nabity Gh/s czyli po prostu za granie w gry
-> 10 punktów za każdy 1 Gh/s zakupiony poprzez market czyli po prostu za kupno koparki w grze
Dodatkowo pojawiły się wyżej wspomniane skrzynki z których można zdobyć fragmenty służące do "budowy" lepszych koparek.
W najbliższej przyszłości mają być dodawane kolejne kryptowaluty do kopania na stronie. To chyba tyle jeśli chodzi o nowości na stronie jak na razie. RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - xdax1 - 26-11-2023 11:52 Jakieś limity na ta granie jest? Myślisz, że można to zautomatyzować? RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 26-11-2023 11:59 Limitów nie było, nie wiem jak to będzie podczas turnieju ale myślę że zostanie tak jak jest. A co do automatyzacji to myślę, że można się pokusić o stworzenie jakiegoś prostego bota który by sobie w te gierki grał, pytanie tylko czy czegoś takiego nie wykryją jak zobaczą, że ktoś ma z 500 gier dziennie rozegranych. RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 08-12-2023 17:58 Została dodana nowa kryptowaluta do kopania - DOGE. RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 10-12-2023 19:44 poszło z refa RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - begreen4fun - 21-12-2023 18:52 Wszedłem z refa RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 22-12-2023 11:31 Dzięki panowie, a na stronie trwa świąteczny event na koparki, które mają lepszy przelicznik mocy niż koparki dostępne na codzień, wydarzenie trwa do 7 stycznia 2024 roku. RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 22-01-2024 22:11 Pojawiła się kolejna oferta na specjalne koparki, które mają lepsze przeliczniki mocy niż zwykłe
RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Narutek - 24-01-2024 21:15 Czy gry są limitowane? Bo mam 30/30 i dalej mogę grać. Coś mi tu śmierdzi |