Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Last Man Standing - Ewhoring

Autor Wiadomość
RE: Last Man Standing - Ewhoring
Sprawdź:
* Proszę mi powiedzieć, jakie były dla Pana ostatnie kilka dni i czego Pan sobie życzy w najbliższych siedmiu dniach?

- Wspaniały to był tydzień, nie zapomnę go nigdy, a czego sobie życzę w najbliższych siedmiu dniach? Tego samego co w ubiegłym tygodniu!

* A trochę konkretniej?

- Dużo pieniędzy zarobiłem, dużo piłem vódki - bo bardzo ją lubię i dużo też spałem

Wersja klasyczna:

Cześć! Dzisiaj będzie nieco dłużej, polecam więc zrobić sobie kawę i usiąść "na spokojnie"

Całość postanowiłem podzielić na cztery etapy:
Pierwszy: Podsumowanie ostatnich trzech dni.
Drugi: Krótkie podsumowanie opisu pracy " mojego człowieka"
Trzeci: Wydatki! Smile
Czwarty: Podsumowanie
[Obrazek: comment_ECDhwOrV4um5934QeUz0lGKvLUFwoucH.jpg]
To dobre podsumowanie tego co ostatnio się dzieje.

Część pierwsza:
Z ostatnich trzech dni, aż dwa bardzo mocno pracowałem! Ale i dzięki temu są naprawdę dobre efekty.
Glosy: shf (+1), zelma29 (+1), Ropsont (+2), Pablo1878 (+1)
I tak trzymać ShuQi! Ładne sumki, robią wrażenie. Może kiedyś też do takich dobije jak ogarnę kilka spraw. Wink

[Obrazek: 79InhLR.png]
Glosy: ShuQi (+1)
Zarobki nie robią takiego wrażenia, bo już wcześniej je zrobiły.
Ale ceny butów już tak, ej a po co Ci damskie?Cool

Szukasz hostingu dla strony lub bloga? Zobacz Kody rabatowe na hosting
Glosy: ShuQi (+1)
(21-07-2021 18:02)itmaster napisał(a):  Zarobki nie robią takiego wrażenia, bo już wcześniej je zrobiły.

Dla kobiety mojej, ale gratki że zauważyłeś Big Grin Aż dam reputa za spostrzegawczość!
(21-07-2021 21:05)ShuQi napisał(a):  
(21-07-2021 18:02)itmaster napisał(a):  Zarobki nie robią takiego wrażenia, bo już wcześniej je zrobiły.

Dla kobiety mojej, ale gratki że zauważyłeś Big Grin Aż dam reputa za spostrzegawczość!

Kobiety czy dla VIP'a? Haha Big Grin

[Obrazek: 79InhLR.png]
(21-07-2021 21:12)Pablo1878 napisał(a):  
(21-07-2021 21:05)ShuQi napisał(a):  

Kobiety czy dla VIP'a? Haha Big Grin

Moja kobieta to mój VIP, jedyny i prawdziwy Big Grin
Glosy: shf (+1), zelma29 (+1), Pablo1878 (+1)
Aktualnie pracuje nad systemem zmiany informowania o moich zarobkach, oraz ustaleniu jasnych celów zarobkowych na najbliższy rok(mam kilka planów, które chce zrealizować) Więcej informacji wkrótce!
Glosy: shf (+1), prymul1 (+1)
Mega pięknie Ci to idzie Big Grin Powodzenia i ja czekam na dniówkę 10.000 zł. Jak tą dniówkę walniesz to obowiązkowo stawiasz jakiegoś 4-paka browara Big Grin Big Grin Big Grin

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
(27-07-2021 23:17)shf napisał(a):  Mega pięknie Ci to idzie Big Grin Powodzenia i ja czekam na dniówkę 10.000 zł. Jak tą dniówkę walniesz to obowiązkowo stawiasz jakiegoś 4-paka browara Big Grin Big Grin Big Grin

Marzenie....

Ale kiedyś marzyłem o tym aby z neta stówkę dziennie zarobić, z czasem apetyt rósł i tak zostało do tej pory.
Ostatnio niewiele brakło mi do przekroczenia cyfry "2" Z przodu.

Wiem ze w tym biznesie są możliwości, ogromne. A napływ nowych osób tylko mi pomaga!
Glosy: shf (+1)
Brawo pięknie, u mnie największa dniówka to na cczysto zarobek 1976,19 zł z crypto bodajże. Niestety z e-who najwięcej wpadło 500 zł bodajże Big Grin Postaram się Ciebie przebić wkońcu Smile

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Wątek zamknięty